Tänään tultiin vasta mökiltä, kyllä on meillä nytten väsynyt bortsu. :D Oli siellä kokoajan melkein ulkona ja juoksenteli ympäriinsä. Kävin Bobin kanssa soutamassakin. Täytyy vaan ostaa pelastusliivit, kun oli välillä vähän sen näköinen kun olisi hypännyt veteen. Liiveistä saa sitten helposti uitettua veneen perässä rantaan (jos ei kaukana olla) tai sitten nostaa niistä takaisin veneeseen. Bobi ui kanssa paljon, ja käytiin paljon metsälenkeillä. Ihanaa kun ei tarvinnut olla edes hihnaa mukana, kun ei siellä ketään ollut. :D Ihan kaikkia juttuja ei tehty mitä suunniteltiin, mutta lomailemassahan sitä oltiinkin. :) Tässä jotain juttuja:

TOKO:

Seuraamisia teki aika kivasti, naksuttelin taas hyvästä kontaktista. Liikkellelähdöt tekee nyt ihan hyvin, mutta sen jälkeen tahtoo aina vilkaista muualle. Lisää siis vielä kontaktiharjoituksia. BH seurausta ei tehty, mutta pitkää kaavaa kyllä muuten. 

Jäävät oli ihan hienoja. Pyysin äitiä kattomaan liikkeestä seisomisen että onko nopea, ja oli kuulemma ihan hyvä mutta ehkä vielä parempi saisi olla jos pilkkua halutaan viilata. Ja mä kyllä haluankin. :D tein nyt sen mitä suunnittelin ettei ennakoisi perusasentoa lopussa. Eli jäin seisomaan siihen viereen vähäksi aikaa ja sitten palkka. Hyvä oli ei istunut kertaakaan. Maahanmenot oli hyviä. Istumiset ei sitten ollenkaan... Meni paremmin nyt vaan istu käskyllä, kun käsiavulla. Tehtiin leikin lomassa istumisia, ja oli ihan hyviä.

Luoksetuloissa yritän saada nyt vaan sitä vauhtia, kun eteentulo on jo aika varma. Kannustin juoksemalla karkuun ja jalkojenvälistä palkkauksella. Siitä innostuu hyvin. Muuten ainakin alussa tuli sellasta laiskaa laukkaa.

Iskä rakensi meille hyppyesteen sinnekin. Tein sitä liikkeestä seisomisen jälkeen, niinkun kokeessakin, että yhdistäisi sen siihen. Hyvin hyppäsi. Pari sellaista suoraan palkkausta eli kun hyppää niin lelu lentää suoraan sinne toiselle puolelle, ja pari ihan seisomaankin jättöä. Kertaakaan ei kieltäytynyt! :)

JÄLKI:

Tätä tehtiin vaan kerran ja tosi lyhyt harjotus. Tein sen 1mx1m ruudun ja sinne niitä keppejä. Mutta kun toin sen siihen ei se tajunnut yhtään. Haisteli kyllä mutta ei ilmaissut keppejä. Näytin sitten keppiä ja kun haistoi annoin vihjesanan maahan ja naksu+maksu. Jotakin oon tehnyt pieleen, kun aina kun on siinä maassa ja on saanut palkan niin jää siihen makaamaan, ja joudun käskemään sen ylös. Lopulta unohdettiin sitten koko ruutu ja otin vaan yhden tai kahden kepin ilmaisua maassa. Talloin aina sen kepin päälle, ja ne ilmaisi kyllä hyvin. Täytyy nyt miettiä miten jatketaan. Harjotellaan varmaan vielä tota kepin ilmaisua ulkona maassa yhdellä tai kahdella kepillä, koska tätä  ennen tehtiin sitä vain sisällä. 

NÄYTTELY SEISOMINEN:

Enemmänkin seisomista tehtiin, ihan hyvin. Annan itse hakea paikan ja sitten kun hyvä niin naksu. Huomasin muuten, että sillä on ihan järkky takku hännässä! Hirvee pallo... En tiiä, varmaan leikkaan sen pois. Pöksykarvatkin pitää harjata kunnolla, ja kynnet leikata ennen näyttelyä.

 

Meille ei muuten vielä ole tullut lonkkakuvaustuloksia kennelliitosta! >:( Kyllä varmaan tälläviikolla tulee, kun Ruutikin sai jo. :)