Oltiin äsken niittykummun kentällä tokoilemassa. Oli taas kuuma, joten arvasin että saattaa väsähtää nopeasti. Estekin oli mukana niin saatiin taas vahvistusta siihen.

Seuraaminen hihnassa: En hirveästi jaksanut hioa. Sen verran tehtiin käänöksiä ja muuta, ihan hienosti. Nyt pysyi kontakti, eikä katsonut juuri yhtään muualle ja siitä naksuttelin.

Seuraaminen vapaana1: vaikka se kontakti oli äskön hyvä niin ei nytten ainakaan! Otin sitten Bobin sivulle ja otettiin sitä tuttua kontakti=naksu+maksu juttua. Sitten paria askelta ja kehuja ja palkkausta ja lopuksi kokonainen kaavio. Juoksua pitää vähän parantaa, siinä välillä edistää/jätättää.

Jäävät: Oltiin aamulla tehty istumisia (jotka muuten meni tosi hienosti ilman apujakin!) niin tehtiin nyt vaan seisomisia ja maahanmenoja. Vika seisominen oli tosi hyvä. Nopea ja näin. Taas siirryttiin suoraan seisomisesta hyppyyn että yhdistää.

Hyppy: Hyvin hyppäsi, kertaakaan ei kieltäytynyt. Nyt pitää enää vahvistaa se toisella puolella seisomaan jääminen, kun meinaa aina vähän liikkua.;)

Kaukkarit: Meni hyvin maahan, mutta jouduin aina antamaan tupla käskyn istumaan nousussa. Vähensin sitten matkaa, ja palkkasin kun oltiin tehty vaan m-i vaihto hyvin.

Tän jälkeen mulla oli tarkotuksena ottaa vielä vähän noutoa, mutta piti kapulaa suussa niin että pudotteli vähän väliä ja roikutti sitä tyyliin hampaissa, ettei pitänyt yhtään napakasti. Annoin sitten olla kun en tommosta kusetusta halua!  Mentiin varjoon lepäilemään ja juomaan. sitä paitsi patukka menetti arvonsa tossa kaukkareissa, ei ollut yhtään halukas leikkimään sillä. Lepäämisen jälkeen otin narupallon ja heitin sitä. Hirveen innokkaasti haki ja kovaa! Ajattelin että taitaa olla jo piristynyt ihan tarpeeksi ja jatkettiin vielä vähän.

Luoksetulot: Ekalla taas kannustin että tulisi hyvää vauhtia. Juoksin pikku askeleita taaksepäin ja sitten pysähdyin. Tuli hyvin eteen siinä ei nyt ole enää ongelmaa. Tokalla seisoin vain paikallaan, mutta tuli silti tosi mukavaa vauhtia.

Seuraus vapaana2: Pieniä seurauspätkiä, tai siis vaihtelevia. Nyt oli taas into ihan täysillä päällä. Jopa vähän edistikin. Siitä sitten peruutin ja uudestaan. Tein T kaavion. Eli siis: Eka suora puolessa välissä pysähys, käännös oikeaan, täys käännös ja siitä vähän matkaa kunnes juoksuun ja sitten taas kävelyyn. Ja vikana pysähdys ja palkka. Tätä myös toisin päin että alussa suoranpätkän jälkeen käännös vasempaan. Hienosti pysyi nyt kontakti, eikä haahuillut tai mitään. :)

BH maahanmenoja: Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo. Tarjosi kovasti istumista, käskin maahan ja otettiin alusta. Hyvin sitten tuli lopulta, vaikkei enää jaksanut juosta sellasta samanlaista laukkaa kun alussa. Kuitenkin laukkaa tuli.

Vielä lopuksi vähän juostiin ja heiteltiin palloa. Juotin vielä repulla ja annoin "Loppunamit" ja lähdettiin sitten kotiin ja sai ruuan. :)

-----------------------------

Unohdin tosta mökkipuuhailuja kirjotuksesta kokonaan noudot ja kaukkarit! tässä vähän mitä muistan;

Eli noudot oli tosi hyviä taas, juoksee innolla kapulalle ja tuo sen ihan hyvin takaisin. Ainoa mikä mua vähän häiritsee on se kapulan pitotapa. En ole varma mutta näyttää vähän löysältä. en tiiä miten sais sitä 'napakammaksi'.  Kaukkareissa sama ongelma kun tänään eli istumisissa aina joudun antamaan tupla käskyn... -.- Kyllä me niitä yhdellä käskylläkin saatiin ja niistä sitten palkkasin. Yritän pitää nyt matkan mahdollisimman lyhyenä että saadaan onnistumisia ja siitä sitten lähdetään pidentämään. :)

---------------------------

Iltapäivälenkki tehtiin meidän aamulla palamaan syttyneen koulun ohi. :/ Koko kenttä oli täynnä palomiehiä ja poliiseja ja ambulansseja. Kukaan ei ollut loukkaanut, mutta opiskelua ei voida jatkaa siinä rakennuksessa vielä syksyllä (rakennus oli siis erillinen pääkoulusta. Tässä rakennuksessa on 4 luokkahuonetta, joissa opiskelevat 3-6 musiikkiluokat) Katto oli rojahtanut kokonaan alas ja muutenkin vielä kolmelta savusi ihan kunnolla vaikka oli vähän vaille 11 syttynyt! Bobi otti tosi rauhallisesti. Kulki ihan vierellä vaikka käveltiin kaikkien poliisi ja paloautojen läpi. Kontaktia harjottelin sitten kentän reunalla ja vielä sitten kun käveltiin kotiin. Loppumatkasta tarjosi kokoajan ja palkkasin sitten niin että annoin retuuttaa omaa remmiä kun ei mulla mitään tokokamoja ollut mukana. :D Onneks en itte jatka tossa koulussa enää syksyllä, kun vielä tänä keväänä sentään olin tossa samaisessa palaneessa rakennuksessa... tossa vielä linkki: http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Koululuokkia+tuhoutui+tulipalossa+Olarissa/1135247090630