En ole jaksanut tehdä oikein mitään Bobin kanssa. :D Jotain pientä treenattiin eilein, mutta oli niin kuuma ettei kumpikaan osapuoli jaksanut tehdä juuri mitään. :/ Otin seuraamisessa liikkeellelähtöjä, tarkoituksena saada heti alussa hyvä kontakti, koska oltiin nurmikentällä, ja siinä oli jotain poikia juoksemassa ja pelaamassa, niin tuli hyvää häiriötä. Alussa katteli aika paljon, mutta sitten alkoi keskittymään ihan kivasti. Hyppyesteenkin raahasin sinne. Ja kyllä! Se ei hypännyt! Parikertaa sain näyttää, ja sitten alkoi vasta tajuamaan, että kun käsketään, niin sillon todella hypätään! :D Jääviä tehtiin, maahanmenoissa annoin namin tassujen väliin enkä käskenyt perusasentoon.  Seisomisissa, yritti tulla kovasti taas perusasentoon, mutta seisotin aika pitkään, ja annoin sitten palkan. Tota täytyy tehä useammin että oppii olemaan ennakoimatta.

Tänään aamulenkin jälkeen otin taas esteen meidän etupihalle, ja sielläkään se ei tehnyt sitä ekalla! Näytin kerran käsimerkillä, ja sitten niin että pallo oli toisella puolella odottamassa palkkana. Yritti eka kiertää estettä, sanoin äp ja sitten uudestaan ja hyppäsi. Vikaksi niin että pallo mulla kädessä, sanoin käskyn ja kun oli hypännyt heitin pallon palkaksi. Lisää näitä vaan eri paikoissa niin ihan hyvä tulee varmaan.

Lähdetään torstaina mökille, ja siellä sitten tehdään kunnon jälkiharjoituksia. Nyt osaa jo ilmaista ihan ok:sti. Laitoin keppejä monta maahan ja sitten aina kun ilmaisi yhden, kepin tilalle nami, ja se keppi pois "pelistä", näin saatiin hyvä vahvistus. :) Seuraavaksi tehdään se 1mx1m ruutu ja sinne niitä keppejä ja näin. Edetään hitaasti, mutta varmasti. ;)

Näyttelyseisomista ja raviakin pitäis muistaa harjotella! Aina se vaan unohtuu. Huomenna mä kunnostaudun ja harjottelen. :D