Eilen oltiin metsälenkillä, ja oli kyllä kiva kun ei ollut yhtään muita. Mutta käärmeitä pelkäsin kokoajan, niin että pidin Bobin kokoajan 5m säteellä, kun en uskaltanut päästää kauemmas. En kuitenkaan yhtään nähnyt, onneksi. :)

Illalla oli pakko mennä tokoilemaan, tuli hirveä treenaamisen tarve. :D Tehtiin Bobsukan kanssa oikein hauskanpito treeni, eli palkkasin pienistä hienosti tehdyistä jutuista jne.

Ekana otettiin vähän katsekontakti treeniä naksuttimella ja nameilla. Eli koira sivulla, ja kun katsoo, naksu ja palkka. Ihan kivasti alko lopussa tarjota sitä. Tätä vaan päivittäin, ja sitten liitettynä pieniin pätkiin seuraamista, kun haluan siihen paremman kontaktin.

Sitten seuraamista: Liikkeelle lähtöjä, sitten pidempää. Pikkusen edisti korjasin peruuttamalla. Mulla oli pallo palkkana, kun ei huolinut vetolelua, mutta ihan hienosti teki. Kontakti oli ok. Ja jos se katosi, niin sanoin "hei!" ja kun katsoi niin vielä pari askelta ja palkka.

jääviä liikkeitä: en vieläkään oikein tiedä miksi se meni siellä kisoissa maahan kun piti seisoa. Ehkä se oli vaan niin väsynyt, että ei jaksanut seisoa..Päättämätön No, otettiin kumminkin maahanmenoja ja seisomisia sekaisin, ja nyt kyllä erotti ihan hyvin. Palkkana pallonheitto taakse. En ottanut yhtään kisamaisia.

Luoksetulo: Vain kaksi tehtiin. Eka vauhtitreeni palkka jalkojen välistä, ja sitten eteen tulo, ihan hyvä oli.

Huomenna mennään kaveriperheen luo kylään, missä on Miksu-sheltti, mennään näitten kanssa yhdessä lenkille, jospa ottaisin paikallamakuuta ja muuta häiriötreeniä Bobbyn kanssa.. :)