Aamulla lähdettiin ajamaan kohti Tuomarinkartanon Vinttikoirakeskusta, Bobin ekaan viralliseen näyttelyyn! Kehän laidalla odoteltiin aika kauan, mutta Bobi otti lungisti häkissä. :) Nuo uroksia oli 3. Bobi käyttäytyi kehässä mun mielestä tosi nätisti, muut hyppi vähän ravissa, Bobilla nousi vaan se häntä taas... -.- Vaikka oli siellä muitakin soihtuhäntiä. Seisoi ihan nätisti, vaikka nameista ei ollut mitään hyötyä, sylki kaikki pois. :S Arvosteluksi tuli tälläinen: Very nice breed type. Good proportions. Would prefer stronger rear. Moves little wide in front coming at you. Would prefer sounder movement. Tulos: NUO-ERI NUK2 PU2 VASERT

Tyytyväinen olen Bobsuun. :) Odotin että sanoisi takajaloista että liikkuu ahtaasti, mun mielestä se näyttää välillä siltä. ;D Näyttelykoirahan tästä ei tule, mutta ei tämä jäänyt varmasti viimeiseksi! :) Ja riittää tokovalion arvoon jos meistä joskus sellasiakin tulee.. :D

 Vielä vapaa suomennos arvostelusta: Erittäin kiva/hyvä rotutyyppi. Hyvät mittasuhteet. Pitäisin voimakkaammasta takapäästä. Liikkuu hieman leveästi edestä. Pitäisin että liikkuisi vahvemmin.

EILISET TOKOT:

Käytiin illalla lähinurtsilla tokoilemassa kun Bobi oli hirmu energinen.

Kaukot: Hirmu huonosti meni. En tajuu kun välillä oli jo ihan hyvät. Nyt ei noussut kolmellakaan käskyllä istumaan. Toruin, ja otin sitten vähän lyhyemmän matkan. Nyt vasta toisella käskyllä. Naksautin kun nousi. Maahan meni ok. Otin vielä yhden onnistumisen ja jätettiin siihen.

Seuraaminen: Tää oli tosi hyvää. Kontakti pysyi hienosti. Alussa tehtiin vaan liikkeelle lähtöjä jotka hyviä. Pidempääkin pätkää jaksoi tehdä hienosti. Hyvä Bobby!

Jäävät: Tein ihan alo maahanmenot, ja pyysin perusasennon loppuun. Nopea ja ekalla. Seisomista avona. Ekalla kerralla annoin vielä käskyn paikka kun kävelin ohi. Pysyi hienosti ja siitä paljon kehua ja leikkiä. Toisen varmistin vielä lelulla. Kun jätin, vein lelun sinne missä käännyin takaisin, ja kun kävelin ohi, pysyi hienosti. Palasin sivulle ja vapautus eteen lelulle. "Etupalkalle" :D

Luoksetulo: Yritti taas hidastaa loppuun raviin. Lähdin juoksemaan, ja pysähdyin yhtäkkiä ja sanoin tänne. Tuli siinä laukalla. Palkkasin, ja otin nyt niin että olin paikallaan mutta innostin kehumalla. Laukkaa loppuun asti. Vielä viimeinen olin ihan passiivisena ja hienosti tuli ja bileet pystyyn.

Kaukot: Otettiin vielä loppuun. Nyt halusin että varmasti nousee ja pitkitin oikein käskyä. Nousi, vähän hitaasti, mutta kuitenkin. Naksautin. Maahan meni ok,  sitten vielä vika, innostin lelulla, ja nousi nyt ok nopeesti ja heitin lelun. Tarttee lisää harjoitusta vielä. Ja paljon. ;)