Ollaan oltu tänään aika ahkeria. Aamulla lenkin yhteydessä otin seuraamisia ja istumisia. Seuraamisessa oli ihan älyttömän hyvä vire! Istumisissa varmistin ekan avulla, ja tokan meni ite ihan hienosti. Kaukkareita vaan istumaan nousuja. Ei ennakoinut eli noussut seisomaan.

10.30 Tavattiin Tiia ja Emmi Puolarmaarissa ja mentiin taas jälkeilemään. Ensin tehtiin saralle ja rasmukselle, sitten stepille ja ruutille ja bobille. Emmi talloi Bobille ensin "lämmittely" keppiruudun ja sitten jäljen. Tai siis toisinpäin mutta tehtiin ne siinä järjestyksessä. :D Keppiruutua oltiin harjoiteltu jo eilen illalla ja meni ihan kivasti, niinkun nytkin. Sitten vein jäljelle. 30-40m pitkä ja 8 keppiä. Löysi ihan hyvin. Eka keppi löytyi hyvin. Kehuin kun nuuski sitä ja sitten menikin hyvin maahan. Toka tai kolmas keppi jäi välistä, en muista kumpi, koska siinä välissä se haahuili jonnekin polulle ja otti sieltä jonkun kepin. Kutsuin takasin ja käskin jatkamaan. Hyvin meni loppuun asti, nyt alkaa ymmärtää jo että kepit on se juttu ja meni ihan omatoimisestikin maahan. Hyvä Bobi! On se jo kehittynyt! :)

Vielä vähän tokoiltiin kun tultiin. Tiia ja Emmi otti SM-kisa treeniä, ja me Bobin kanssa seuraamista ja jääviä. Seurautin Ruutin ja Stepin ohi jotka haukkui paljon. Hienosti piti siinäkin kohtaa kontaktin. Luulin että ei enää jaksais kun oli jo ollut niin paljon metässä mutta jee! Jäävät oli ihan hienoja. Seisomisessa annoin epäselvän käskyn niin ei tiennyt mitä piti tehdä. Otin uudestaan ja hyvä oli. Istumisetkin oli nyt hyviä, tein ilman apuja. Illalla vielä lenkilä kaukkareita. i-m-i vaihtoja. Tosi nopeita oli! :)