Oltiin tänään vähän sekalaisella porukalla treenaamassa Kilonpuistossa tokoa. Mia& Robi ja Kio, Tia ja Keiko-kelpi ja Tiia ja Ruuti. Hyvä Bobille kun uutta treeniseuraa, vaikkakin uroksia kaikki mutta silti. :)

Ennen kun Tia ja Mia tuli, Tiia auttoi meitä ruudun kanssa. Bobin eka kerta, ja aika hyvin lähti sujumaan. :) Pitää vaan hankkia omat ruutumerkit niin voi harjotella kotona. Eli, ekalla kerralla olin itse ruudussa lelun kanssa, Tiia piti Bobista kiinni ja huusin ruutuun, ja sitten kehut ja leikkiä ruudussa. Sitten lelu vietiin ruutuun ja lähetin sen sinne, hyvin meni. Noissa vähän toistoja ja sitten kolmas vaihe että Tiia näytti että olisi vienyt lelun ruutuun, mutta ottikin sen ja käveli sivummalle. Lähetin Bobin ruutuun ja heti kun oikea kohta niin Tiia heitti lelun palkaksi. Kolmannella kerralla yritti jo mennä suoraan Tiian luo, annoin vaan mennä ittekseen ja meni lopulta ruutuun ja siitä taas palkka. Vika kerta lelu suoraan ruudussa.

Sitten tuli Mia ja Tia ja alotettiin paikallamakuut. Tia käskytti. Otin aluksi Bobille pelkkää maahanmenoa ja istumaan nousua, meni nyt tosi nopeasti, annoin palkan maahan. Bobi makasi Robin vieressä, ja olikin hyvä, koska oli pikkusen levoton. Ei mitenkään hirveesti, mutta katteli Robia vähän kummissaan kun se vikisi, ja sitten kerran siirsi tassua. Bobi ennakoi istumisen, käskin uudelleen maahan ja palkka sinne. Sitten istumaan ja palkka, ja taas maahan ja palkka. Siihen jätin.

Seuraaminen oli aika normaalia, ihan hyvää, naksuttelin taas kontaktista kun pysyi. Puolivälissä kun Kio tuli meiän luo oli hirveesti sen perään, mutta jätti sen sitten. Tein nyt juoksemispätkät imutuksella, koska aina on väljää tai sitten jätättää. Täytyy tehä sitä lisää.

Jäävät: Annoin nyt ekassa käsiavun seisomisessa, että olisi nopea, toisen kerran jätin takapalkan, ja se tosiaan toimii paremmin kun että palkka taskussa. Maahanmenotkin nyt mun mielestä ainakin hyviä. Kaikista suora palkka.

Kaukkarit1 meni ihan surkeesti. Ei noussut istumaan ollenkaan. Toruin ja menin vähän lähemmäs, nyt nousi vaikkakin hitaasti. Käskin vielä maahan ja siitä palkka. Vein sitten juomaan ja lepäämään.

Nouto: Eka ja vika vauhtinoutoina, muut normeja. Tehtiin  aika monta, oli tosi innoissaan, juoksi kovaa kapulalle ja samaa vauhtia takasin. Sitten kerran kun ei huomannut sitä pitkän nurtsin seasta, ja joutui ettimään vähän, niin kun löysi hyppäsi oikein sen kimppuun ja toi innoissaan mulle. :D Söpö otus<3 Tosi hienoja saatiinkin. Nyt mun mielestä otekin on jämäkämpi. Pitää vielä vähän härnätä sitä kädellä ennen kun ottaa kapulan, kun pakkaa aina vähän pudottamaan sen. Käsken kyllä aina nostamaan.

Kaukkarit2 oli jo paljon parempia kun ekat. Tais olla nyt enemmän intoa. Vaihdot reippaita. Tein ensin i-m-i, ja palkka ja loppuun vielä yksi maahanmeno. ok oli.

Niistä tulikin ihan kunnon kahen tunnin treenit ja nyt väsyttää, ainakin koiraa. ;)