Eilen oltiin Kilonpuiston koululla sekalaisella porukalla treenailemassa. Otin Bobin kanssa kaikki liikkeet käskytettyinä. Iiris käskytti, joka olikin Bobille uusi ihminen, ihan hyvä vaan. ;)

Luoksepäästävyys: Liikkuri tutki myös vähän hampaita, mutta ei Bobi välittänyt, istui nätisti kokoajan.

Paikallamakuu: Oltiin samaan aikaan EVL koirien kanssa, ja saatiin odottaa aika kauan kun evl koiria käskytettiin. Bobi oli Mitzin ja Robin välissä. Hyvä että taas uusi tyttö vieressä kun ne on niin mukavia... Meni ekalla tosi hitaasti, käskin ylös ja nyt paljon nopeampi. Palkkasin maahan, ja käskin taas ylös, oli nopea. Viimeisen kerran maahan vielä, mutta yritti taas mennä vinoon, niinkun on kokeessa tehnyt, siispä käskin taas ylös ja nyt ok maahan. Makasi kokoajan paikallaan, mutta possu mikä possu, haisteli kahteen otteeseen maata!! Yritin siinä murahtaa sille, ekalla kerralla lopetti, tokalla kävelin eteenpäin vihaisena, ja kun lopetti palasin takasin. Ennakoi istumaan nousun joten käskin takaisin maahan ja vapautin siitä suoraan.

Hihnassa seuraaminen: Meinasin jättää koko liikkeen välistä, mutta muistin miten huonosti meni viimekokeessa. Nyt oli työskentely suurimmanosan tosi nättiä. Perusasento ainakin yhessä vaiheessa oli huono, sähähdin käskyn, ja kun istui kehuin.

Vapaana seuraaminen: Lähti hyvin liikkeelle, juoksupätkä oli taas hyvä! Jossain vaiheessa lopussa tapahtu jotain mutta en muista, olisikohan jäänyt kattomaan yleisöön. Sanoin siinä katso, ja loppu ok.

Liikkeestä maahanmeno: Seuraaminen hyvää, maahan ok. Ei ennakoinut istumaannousua.

Luoksetulo: Kun liikkuri sanoin käsky, Bobi jäi kummissaan katsomaan että mitä se nyt tossa puhuu, ja lähti viivytellen mun luo. Tuli kevyttä laukkaa. Kaarsi jotenkin ihmeellisesti vasemmalle ja tuli lopulta sitten mun sivulle suoraan. Kehuin mutta otin vielä että juoksin taaksepäin ja sanoin tänne, siinä tuli eteen.

Liikkeestä seisominen: Ei mikään maailman nopein mutta ihan hyvä, ei ennakoinut.

Hyppy: Nyt kun vihdoin olen saanut sen hyppäämään, en saa sitä enää pysymään paikallaan ennen hyppyä! Meinasi moneen otteeseen hypätä ennen käskyä. Ärähdin ei, ja käskin sivulle. Tuli hitaasti. Hyppäsi lopulta nopeasti ja seisahtui ok. Ennakoi nyt vähän istumista mutta vain vähän... ;)

Vapautin namikupille, ja leikittiin siinä vähän. Ihan kivasti tekee palkatta, pientä paineistumista on, niin täytyy vahvistella vielä namikuppijuttua. Bobi on aika pehmeä niin ei auttais kehässä sitä hirveesti kieltää, se mun täytyy itekkin oppia.. ;) Kun oltiin katsottu muitten suorituksia tehtiin vielä joitain liikkeitä.

Nouto: Lähti ravilla ja nouti ravilla, ok luovutus. Siirryin nurtsille, ja siinä heti lähti täysillä ja tuli hirmu innokkaasti. Palkkasin suoraan namilla. Vielä loppuun vauhtinouto ja lelupalkka. Hienosti tekee jo.

Seuraamista ja jääviä: Maahanmenot nopeita, seisominen takapalkalla ja oli nopea. Ja pitkästä aikaa myös istumista! Ei ollut unohtunut yhtään, teki varmasti ja takapalkka oli. Seuraamista namikupilla. Ei tehnyt enää niin innokkaasti kun aiemmin. Täyskäännöksiä yritin itsekin parantaa kun ne oli mulla melkein U:n muotoisia :D Kun oli hyvää vapautin namikupille

Luoksetuloa: Mä en tiiä mitä mun pitää tehdä että se juoksee täysiä!? Tuli ravia, lähdin juoksemaan. Toistolla tuli laukkaa Kion ohi, hyvin eteen.

Kaukkareita: Oltiin jo lähdössä, kun halusin ottaa vielä näitä. Tehtiin Mitzin ja Monan takana, jotka katteli innoissaan, mutta Bobi ei yhtään välittänyt. Nyt oli hirmunopeat istumaan nousut ja maahankin hyvät! Jes! Leikittiin kunnolla lelulla näitten jälkeen ja lähdettiin kotiin.

Treenattavaa:

- Täyskäännökset etenkin mun.

- Namikuppi, vapautus ensin 1-2 liikkeen jälkeen.

- Luoksetulossa voisin ehkä huutaa "bobitänne", jotta ei viivyttelisi.

- Hypyssä naksutella että pysyy sivulla eikä varasta.