Kerrankin sain itteni ylös aikasin aamulla ja mentiinkin heti Bobin kanssa jälkeilemään tontunmäen nurtseille. (Eri nurtsi kun eilen) Tehtiin namijälkeä kahdesti. Eka pätkä piti olla vähän kaareva, mutta huomaamatta siitä tulikin sitten tosi pitkä suora. Eli n. 50m, nami 1-2m välein ja lopussa yksi keppi.

Eka jälki oli alussa pientä sähläämistä. Ei syönyt kaikkia nameja ekalla kerralla vaan palasi takasin sitten syömään ne. Sanoin vaan käskyn uudestaan ja meni sitten jo paremmin. Tosiaan, nurmikko oli aika pitkää, ja jotkut namit "katosi" sinne sekaan. Nenä oli hienosti maassa kokoajan, ja viimeinen keppi-ilmasu oli tosi hieno, olin ajatellut antaa vihjesanan mutta Bobihan osasi hienosti itekkin! :) Leikittiin siinä vähän aikaa kepillä ja sitten tein toisen.

Toka jälki oli J:n muotonen ehkä vain 30m pitkä. Nameja samoin välein kun 1. Tää menikin sitten paljon huonommin. Luulen että oli häiriöjälki, koska lähti yhdessä kohtaa täysin päinvastaseen suuntaan kuin jälki. Otin sitten takasin ja näytin oikeeta suuntaa. Ja eikös se sitten yrittänytkin oikaista J:n kaarevassa osassa suoraan loppu "häntää" kohden. Pakko sanoa, metsä on paljon kivampi paikka tehdä jälkeä. Lopulta kuitenkin viimeiset 10m meni hienosti, ja keppi-ilmaisukin hyvä.

Lähdettiin kotiin ja otin vielä vähän kuvia. Laitan tähän jos osaan :D

CANON+EOS+400D+258.JPG

CANON+EOS+400D+261.JPG

CANON+EOS+400D+277.JPG