Aamulla tavattiin Taru ja Moona ja lähdettiin koirien kanssa kunnon retkelle. Koirat (ja ihmiset) sai aamupalansa kaskiniityllä, ja sitten käveltiin vähän siellä täällä. Lopuksi mentiin uittamaan koiria jokeen, kun olivat ihan kuumissaan. Bobi ei ihme kyllä meinannut eka haluta mennä ollenkaan, mutta heitettiin sille sitten palloa niin meni paremmin. En viittinyt heittää pakolla veteen ettei tule kammoa. Kuitenkin, kolmen tunnin reissun jälkeen oli koirat ihan puhki ja Bobi nukkuikin sitten koko iltapäivän.

Illalla seittemän maissa mentiin vähän tokoilemaan.

Alotettiin taas ruudulla. Varastin lasten hiekkalaatikolta ämpärit kun ei ole vieläkään niitä omia merkkejä. Tehtiin samalla lailla kun treeneissä Tiian kanssa. Aluksi Taru vei lelun ruutuun ja käskin sinne, heti kun oikea paikka "jess!" ja leikkimistä ruudussa. Sitten niin että Taru piti Bobista kiinni, olin muka vieväni lelun ruutuun mutta siirryinkin siitä joku 4m sivuun, Taru käski Bobin ruutuun ja taas kun oikea paikka niin "jess!" ja lelun heitto sinne Bobille ruutuun. Kokeilin viimeisenä kerran niin että en vienyt mitään lelua, käskin vaan. Meni oikeaan reunaan, käskin uudestaan ja kun oikea paikka niin taas sama jes ja lelu sinne.

Taru käskytti meille kans seuraamisen. Sato ihan kaatamalla, mutta kontakti pysyi silti ihan hyvin. Välillä jätätti, eli ei mitään hyvää kylläkään.

Jääviä yksi seisominen ja yksi maahanmeno. Nyt on mun mielestä tosi paljon parantunu noi molemmat! Seisominen oli napakka ja maahanmenokin tosi nopea. Luulin että olisi nirsoillut kun märkä maa mutta mitä vielä. :D Otin tällä kertaa molemmat avo jäävinä, maahanmenossa pysyi, mutta seisomisessa yritti tulla perään. Käskin uudestaan seisomaan ja jätin nyt lelun siihen eteen. Pysyi, ja siitä vapautus lelulle.

Lenkin jälkeen pesin Bobin kunnolla shampoolla, ja nyt se on putipuhdas. :) Valkoisetkin osat on valkoisia eikä sinnepäin.. :D