Käytiin pikku Mocan ja Julian kanssa lenkillä ja mentiin myös pellolle tokoilemaan. Mocalle otettiin paikallamakuun alkeita sekä maahanmenoa, ja tällävälin Bobi oli paikkakäskyn alaisena. Hyvin pysyi.

Bobin kanssa otin seurausta joka meni ihan hyvin. Aika normaalia. Kontakti tippuili alussa välillä, mutta naksauttelin aina kun palasi, ja se tuntui motivoivan Bobia. Loppu menikin jo hyvin. Tehtiin L kaaviota. Nyt oli oikealle käännökset parantuneet paljon.

Jäävät ei ollut mitenkään erityisen hyviä. Istumisessa mokasi joka kerta, kunnes sitten viimeisellä kerralla annoin avun ja jätettiin siihen. Seisomiset ei ollut hyviä, otti pikkuaskeleita vielä käskyn jälkeen. Takapalkka auttoi tässä ja saatiin ihan hyviä. Maahanmenot oli kaikista parhaita.

Luoksetulot myös normaalin hyviä.

Kaukkareihin  olin suht tyytyväinen. Alussa pelkkä istumaan nousu ja palkka. Sitten kokonainen i-m-i. Vikassa istumaan nousussa jouduin antamaan tupla käskyn, muuten tosi hyvin. Matka oli 5m. Ennakoi lopussa vähän palkkaa, kun oli noussut istumaan ja kehuin, nousi jo valmiiksi odottamaan seisomaan palkkaa. Kävelin takasin ja otin m-i vaihdon, kehuin ihan hiljaa ja menin vierelle ja siitä vasta nami ja lelu palkka.

Vielä lopuksi paikallamakuu piilossa 1,5min. Näytti pysyvän tosi rauhallisesti, vaikka Moccakin juoksi vierestä.

Autoin vielä Mocan luoksetulon kanssa ja sitten lähdettiin. Bobi pääsi vielä kahlaamaan jokeen, ja jyräsi pennunkin yli niin että se kastui. Lopulta Moccakin uskaltautui kastelemaan mahanalusensa. :D

Oli tarkotus mennä illalla ottamaan jälkeä tai jotain keppiruutua, että harjoiteltaisiin ilmaisua mutta alkoikin sitten sataa kaatamalla. :/ Huomenna kuitenkin jälkitreenit, mutta voisinhan mä sen keppiruudun tehdä vielä nyt että saataisin sitä ilmaisua vahvisteltua. :) Eihän me olla sokerista. ;)

--------

Mökillä muuten harjoiteltiin näyttely seisomista ja juoksua. Taru tutki Bobin myös läpikotaisin ja Bobi pysyi hienosti paikallaan. Tosin onhan Taru ihan tuttu tyyppi niin sitten vieras voi olla eri juttu. ;)