Iltapäivällä tavattiin taas Tiia ja Emmi ja mentiinkin nyt tokoilemaan. Hyvä että mentiin porukalla, en olisi ikinä saanut itte aikaseksi lähteä tollasella ilmalla treenaamaan! :D Kisatkin vähän yli viikon päästä.

Alotin käskyttämällä paikallamakuut Saralle ja Rasmukselle. Sitten otin Bobin kanssa.

Paikallamakuu: Emmi käskytti. Ei ollut yhtään pitkä. Minuutin enintään. Kisanomaisuus oli tarkoitus. ;) Aluksi kattoi vähän Ruutia, mutta sitten piti hienosti kontaktin. Meni ekalla käskyllä maahan, eikä nuuskinut maata. Palkkasin maahan. Kun laitoin käden taskuun, ennakoi ja nousi istumaan. Kävelin takasin n. metrin päähän ja taas palkka maahan ja vähän ajan päästä vasta sivu käsky. Hyvin meni.

Seuraus1: Oli tosi hyvää. Johtuneekohan lihapullista? :D Otin L kaaviota, ja BH-seuraamista 50m-edestakas eli siis 100m. Hyvin piti kontaktin tossa koko ajan! Naksuttelin aika harvaan.

Liikkeestä maahanmeno: Oli ihan hyvä. Pari takapalkalla, ja sitten maahan namia ettei ennakoisi. Tyytyväinen olin.

Kun käveltiin repulle päin, otin yhden seuraamisen, ja yhden liikkeestä seisomisen ilman palkkaa. Tai siis kehupalkalla. Sitten yks sivulletulo ja vapautus lihapullalle. :) Pitäisi ottaa enemmän palkattomuustreeniä kun ilme oli "Missä mun palkka on?"

Nouto: Pari kapulan pitoa ja luovutusasentoa ja sitten kokonainen. Ei ällönnyt nyt niin paljoa kun aikasemmin. Itseasiassa aika hyvin teki.

Kaukkarit: Ei mitään parhaita. Jouduin antamaan lisäkäskyjä, ja ennakoi taas palkkaa. Kyllä sieltä tuli ihan hyviä onnistumisiakin.

Käskyttelin Saralle, Stepille, Ruutille ja Rasmukselle tunnarit. Sitten Tiia käskytti meille seuraamisen ja liikkeestä seisomiset.

Seuraus2:Ei niin hyvää kun 1. Jätätti vähän, eikä kontaktikaan pysynyt kokoajan.

Likkeestä seisominen: Oli aika hitaita. Taisi mennä ekan kerran maahan. Tokalla Tiia yllätti takapalkalla ja leikki tulikin sieltä. Näin kans kolmannella. On kyllä tehnyt parempiakin suorituksia.

Käskytin vielä Ruutille parit liikkeet ja sitten lähdettiin kotiin.