Viiden aikoihin mentiin Bobin kanssa tokoilemaan Tontunmäen nurtseille. Mentiin uudelle nurtsille jossa ei oltu ennen lenkkeilty tai treenattu niin hyvää  harjotusta. Ei Bobia kyllä hajut paljoa kiinnostaneetkaan. Tehtiin nyt palkattomuustreeniä. Näytin Bobille lihapulla namialustan treenirepun vieressä, ja komensin sen mukaan treenaamaan. Otettiin seuraamista ja parit jäävät.

Seuraus:  Eka seuraaminen oli ihan kauheeta! Johtui varmaan kun en ollut viritellyt. Otettiin uudestaan ja nyt meni tosi paljon paremmin. Innokasta oli, täyskäännöksessä oli jotain hämminkiä, kontakti tais pudota tai jotain, mutta muuten tosi hienosti.

Liikkeestä maahanmeno: Nopea, en käskenyt sivulle vaan suoraan kehut.

Luoksetulo: Hyvä, vauhti oli aika kova, ja jarrutti vähän liian myöhään niin tuli sitten vähän vinoon eteen.

Liikkeestä seisominen: En nähnyt kuinka nopea oli, mutta pysähtyi ainakin, eikä ennakoinut istumista.

Seisomisen jälkeen juostiin reppupalkalle, otin yhden sivulletulon ja vapautin syömään. Aika kivaa työskentelyä oli, lukuun ottamatta ekaa seuraamista. Täytyy muistaa viritellä. Palkattomuustreenin jälkeen tehtiin joitain seuraamispätkiä lelulla ja luoksetuloja joissa lelupalkka jalkojenvälistä. Tuli ainakin kovaa. :D Liikkeestä seisomisia takapalkalla. Eli pidettiin vaan hauskaa. :)

Illalla otettiin vielä hyppyä mikä onkin vähän jäänyt. Hyvin oli silti muistissa. Tein ensin liikkeestä seisomisen ja sitten sanoin virittely sanan (meinasi jo hypätä sillä) Pari toistoa, ei yhtään kieltäytymistä, ja lopuksi kävyn heitto-palkka, kun oli niin hullaantunut pikku käpyyn. :D Hassu tyyppi.