Tänään oli sitten agilityn alkeiskurssin eka kerta. Meitä oli 7 joka on aika paljon, niin ei ehditty kun harjotella kolmea estettä vähän aikaa per koirakko. Oltiin ATD:n sisähallissa.

Alotettiin yhdellä hypyllä joka meni hyvin, onhan se ennenkin hyppinyt. Ensin että ohjaaja suoraan edessä, sitten niin että ohjaa oikealla kädellä oikealle ja sitten vasemmalla vasemmalle. Hyvin meni.

Toka este oli kepit joissa oli verkot. Aluksi Bobi kammosi ja ei suostunut menemään ekaa väliä kauemmas. Kouluttaja piti pannasta ettei pääse lähtemään ja sitten suostui ja meni tosi hyvin. Just kun ajattelin että hyvä kun onnistui niin Bobin kimppuun hyökkäsi westie ja roikkui Bobin jalassa. Mä ja kouluttaja saatiin onneksi Bobi "turvaan" eikä Bobille käynyt mitään mutta westie puri mulle reijän sormeen. Ajattelin että nyt ei taaskaan suostuisi menemään keppejä mutta mitä vielä, meni tosi innokkaasti uudestaan ja molemmin puolin tehtiin.

Putkea pelkäsi aluksi myös, ja kouluttaja piti taas pannasta kiinni, tehtiin näin kaksi kertaa ja meinattiin kolmaskin, mutta menikin itsenäisesti, joten otettiin kerran vielä niin. Ei ehditty kokeilla kaarella olevaa.

Vielä viimeisenä kaikki teki kepit kaksi kertaa oikealta ohjattuna ja kaksi kertaa vasemmalta ohjattuna. Bobi teki nyt jo innokkaasti ja nopeasti! :)

Harmi kun niin vähän aikaa verrattuna koirakoiden määrään. Mutta kiva sitten kun opitaan enemmän esteitä ja pystyy tehdä niitä peräkkäin eikä vain yhtä kerralla. Ens kerraksi oli läksynä miettiä joku hidastuskäsky kontaktiesteisiin jota ei käytä missään muualla. Mietin jo että odota, mutta käytän sitä kyllä muutenkin joten pakko kai turvautua englanninkieleen ja sieltä slow. ;)

Otin hallissa odotteluaikana myös kontaktia, jota piti tosi kivasti, eikä ollut yhtään kiinnostunut muista koirista. Ihanaa kun oli niin täynnä intoa ja motivaatiota! <3 :)