Tänään siis agikurssi kerta II. Kerrattiin keppejä, tehtiin hyppyä kaksi peräkkäin ja korkeammilla, uutena juttuna rengas, ja vielä lopuksi pidempää putkea mutta ei vielä kaarella.

Kepit: Bobin selvä lempparieste ainakin tähän mennessä. Tekee täysillä ja innoissaan, molemmat puolet hyviä. Tehtiin kans vasemmalta puolelta kauempaa lähetettynä niin että Bobilla oli 90 asteen kulma kepeille. Tosi taitavasti meni ja innolla tekee kokoajan.

Hypyt: Laitettiin ihan 65cm rimat mutta tuli ekalla ali. Kouluttaja laittoi sitten toisen puomin siihen ettei pääse ali, nyt hyvä. Mutta sitten. Kun yritettiin kahta peräkkäin niin että kutsun sieltä kahden esteen päästä, yritti kokoajan kiertää. Aattelin varmaan että mikäs se tällänen tokohyppy on kun mamma huutelee tuolla kaukana. Ohjasin sitten sivusta ja siinä menee hyvin.

Rengas: Ei roikkunut siinä kehikossa vaan oli laudan päällä. Ekalla kerralla meinasi kiertää mutta kouluttaja piti kiinni joten sain houkuteltua läpi. Tokalla piti vielä kiinni mutta kolmannen ja neljännen meni hienosti ja varmasti itsenäisesti.

Putki: Kerran molemmin puolin. Ensimmäisellä kerralla hidasti putken alussa mutta kun kannustin niin tuli hyvin läpi. Toinen myös hyvä ja varma. (ja NOPEA!) Tästäkin tykkää tosi paljon, saa nähä miten käy kun laitetaan kaarelle.