Eilen oltiin tokoilemassa Mankkaan koulun kentällä. Kerran jouduttiin vaihtamaan myös kenttää kun tuli paljon pesäpalloilijoita sinne.

Paikallamakuu: Ekaa kertaa makasi pää maassa! Näytti muutenkin siltä kun olis just nukahtanut, silmät lupsahteli kiinni. :O Kuitenkin kun vierestä käytiin koiria palkkaamassa ja liikkuri pyöri häiriöksi koirien ympärillä nosti pään mutta pysyi hyvin. Ei ennakoinut nyt. Kehuin ja palkkasin maahan. Vapautus siitä suoraan.

Keskityttiin tällä kertaa tosi paljon kontaktiin. Tiia ja Ruuti oli meille häiriönä ja naksuttelin kun piti. Alussa ei kovin pitkiä aikoja jaksanut pitää. Sanoin myös välillä seuraa-käskyn paikallaan, jotta tajuisi että silloinkin pidetään kontaktia. Yhtäkkiä väsähti niin paljon että meni varjoon makoilemaan. Otin vielä yhden ja vein juomaan. Joikin koko kupin tyhjäksi. Annoin hetken levähtää, ja jatkettiin sitten että Ruuti otti luoksetuloa ja Tiia hyppeli meidän edessä. Ihan hyvin meni. Siinä vaiheessa kun Tiia kaivoi maata, katsoi mutta palautti ja naksautin. Leikittiin aina välillä.

Luoksetulo: Hyvä, ei jäänyt nyt muihin maailmoihin vaan tuli heti ja ok vauhti. Otin sitten vielä jalkojen väli palkalla.

Kaukkarit: Koitti kokoajan seisomisen kautta istua. Otin sitten vaan yhden hyvän onnistuneen istumaan nousun ja siitä palkka ja leikkiä.

Nouto: Lähti ravilla ja toi löysästi. En hyväksynyt ja otettiin uudestaan, tällä kertaa jäi epäröimään kun Ben tuli siihen viereen. Toistin käskyn ja nyt toi ihan hyvin. Vielä yksi onnistunut ja lopetettiin siihen.

Ruutu: Kävin taputtamassa oikeaa paikkaa ja jätin muka lelun siihen. Kattoi vähänaikaa että löytyisikö pallo ruudusta ja kun katsoi mua heitin palkan. Seuraavalla kerralla ei nuuskinut eli hyvä. Kolmannella jätin palkan ruutuun ja meni tosi kovaa, nauhatkin irtoili. Viimeinen vielä ilman lelua ja oli hyvä. Leikittiin vielä vähän siellä ja lopetettiin

 

 

Tänään taas kontakteja ja seuraamispätkiä. Haki jo tosi kivasti kontaktia, sain palkkailla usein, välillä odotin vähän aikaa ja jaksoi pitää ihan kivasti. Oltiin välillä selin ja välillä rintamasuunta hiekkatiehen päin missä meni aika paljon ohikulkjoita. Ihmisten kohdalla piti hyvin, palkkailin namilla. Sitten tuli vinkuva ja flexissä riuhtova koira joka olisi niin kovasti halunnut tulla. Siinä kohtaa katsoi koiraa ja heilutti häntää, aika pian kuitenkin palautti ja siitä heti naksu ja lelupalkka. Tarjoamisseurausta, hyvin haki, kontakti hyvä. Myös parin askeleen seurausta, yhdessä vaiheessa tiputti liikkeelle lähdössä, otin uuden ja nyt hyvä. Kaukojakin otettiin ensimmäinen kisamainen. Bobiksi ihan hyvä mun mielestä.  Loppuun istumaan nousu ja heiteltiin sitten palloa.