Oltiin ke-la mökillä ja tehtiin aika aktiivisesti jälkeä.

I-jälki oli reilu 100m pitkä, 6keppiä, vanheni 30min, ja 1 polunylitys ja 1 kulma. Jäljesti tosi rauhallisesti mutta innokkaasti, kepit ilmastiin hyvin, en joutunut jarruttelemaan niillä eikä mennyt ohi. Polunylityksestä olin positiivisesti yllättynyt, meni ihan suoraa siitä mistä olin mennytkin eikä edes tarkistanut polun suuntaan. Polun jälkeen joku 10m ja tuli kulma, sekin tosi hienosti, ja kulman jälkeen aika pian keppi. On se vaan tosi taitava! :)

II-jälki menikin sitten ihan pieleen. Oli joku 150-200m pitkä, vanheni 30min ja 1 kulma. Olin tietty unohtanut merkitä jäljen lähtöpaikan, mutta muistin kuitenkin suunilleen ja Bobikin näytti selvästi tietävän että mistä se lähtee. Alku sujuikin hienosti ja kepit meni ok, mutta sitten joku marjastaja oli tietty käppäillyt meidän jäljen päältä. Varvukossa oikein näky miten mustikat oli taittuneet just siitä meidän jäljen päältä, ja vielä aika monessa kohtaa! Siinä meni sitten molemmat ihan sekasin, varsinkin kulman kohdalla. Lähetin sen sitten kulman jälkeen uudestaan, ja loppu meni taas ok, vaikka oli tosi hämmästynyt kaikesta sähläyksestä, eikä keskittyminen ollut enää mitään parasta.

III-jälki tehtiin ettei edellisestä jäis huono mieli. Äiti talloi 100m pitkän, 2 kulmaa, 5 keppiä, ja vanheni reilu 45min. Maasto oli tosi vaikeeta, kun välillä mentiin ihan joidenkin risukasojen yli, ja suurimmaksi osaksi varvuissa ja ryteikössä. Tosi tosi  hienosti meni silti! Siinä kohtaa kun tuli eka risukasa, lähti jonnekkin väärään, otin takaisin ja lähetin uudelleen ja nyt ok. Kepit ilmas hienosti, yhdellä jouduin jarruttamaan. muuten tosi rauhallista, ja aika itsevarmaakin menoa! Ennen oon kulkenut aika lähellä koiraa, mutta nyt olin melkeen siellä 10m päässä eikä kysellyt apua.  Vikat kepit löyty hienosti vaikka mentiinkin vähän ryteikössä. Pitää muistaa olla ahnehtimatta liikaa vaikka Bobi kehittyykin tosi nopsaan. Varmaan vois tehä niitä namijälkiäkin välillä. Bobi vaan ei syö niistä puoliakaan. :D