Olin kaverilla yötä ja sain lainaksi keltaisia ruututötsiä. Illalla sitten mentiin kokeilemaan että mitenkä on muistissa kun ei olla vähään aikaan tehty.

Ruutuun vein ekana kertana lelun, ruoho oli hirmu pitkää eikä huomannu sitä joten vähän haahuili, otin toiston samalla lailla ja nyt parempi. Leikittiin myös ruudussa. Sitten hämäyksellä, pysähtyi oikeaan paikkaan käskystä ja heitin narupallon palkaksi. Pienensin ruutua n. 1mx1m kokoon eli vähän nimenomaan sitä ruutua kun halusin että tajuisi että sinne neljän totterön sisään mennään. Tälläisen vinkin olen jostain lukenut, ja kyllähän se sitten lopulta kivasti toimikin. Ekalla kerralla, oli vähän haahuilua eikä oikein tiennyt, odotin että hakisi paikan mutta kun ei hakenut toistin käskyn ja nyt meni hyvin, palkkasin namilla. Tokalla kerralla täys kymmpi! Suoraan oikea paikka tosi hienosti ja välitön lelupalkkaus ja kauheat kehumiset. Loistava Bobby! :) Jätettiin tähän hienoon.

Merkkiä tehtiinkin ensi kertaa, mutta tehdessä muistin kai sitä joskus opettaneen sille kun Bobi oli ihan pikkuvauva, koska sen verran osasi hyvin tehdä. Siirtelin merkin paikkaa ja otin eri etäisyyksiltä, hyvin meni kaikki lukuunottamatta sitä että paristi näytti merkin vähän liiankin innokkaasti sillä se kaatui... :D Pari myös niin että merkin päällä nami ja siitä sai palkan.

Seuraamisessa vähän sekalaisia pätkiä, alkuun liikkellelähtöjä sitten vähän pidempää ja aika paljon täyskäännöksiä. Alussa ne ei oikein toiminut mutta loppuakohden parani paljon kun rauhoittui taas vähän. Pysähdykset ja muut käännökset ok.

Jääviä maahanmenoja ja istumisia. Maahanmenot ok, täytyy varmaan ottaa taskupeili käyttöön että näkisin paremmin nopeutta. Istuminen meni taas ihan pyllylleen kun tarjosi 3x seisomista siinä välissä onnistunut ja sen jälkeen maahanmenoa. :( Otin sitten pienen kävelyavun siihen ja sillä onnistui. Viimeinen meni jo ilman apuja, mutta tähän lisää treeniä!