Tänään iltapäivällä mentiin tokoilemaan nurtsille Tontunmäkeen. Aamupäivällä otettiin myös hyppyä ja vahvistelin ettei varasta. Oikein kivasti onnistui nyt. Käskin sivulle ja naksuttelin ja palkkasin nameilla kun pysyi. Sitten sai hypätä ja suoraan palkka. Tein parit jäävät ja mentiin sitten uudestaan esteen luo. Sanoin nyt virittelyt "tehdään hyppyä", siinä meinasi hypätä, huusin iloisesti Bobia takaisin, ja kun sivulla niin naksutin. Sanoin uudestaan ja nyt ei hypännyt, siitä lelupalkka. Lopuksi sai vielä hypätä sen jälkeen kun olin sanonut kaksi kertaa "tehdään hyppyä" ja naksauttanut kun pysyi.

Iltapäivällä mulla ei ollut mitään erityisiä tokokamojakaan mukana kun oli tarkotus vaan mennä lenkille mutta innostuttiin sitten. :D

Kaukot: Ollaan nyt parina päivänä kokeiltu jo EVL kaukojakin, kun ovat menneet niin hyvin. m-i vaihdon osaa hyvin, pitää vaan kattoa että pysyy paikallaan eikä liiku. s-i vaihto sais olla nopeampi. Sitten AVO kaukoista meinasi sekoittaa m-i vaihdossa seisomaan. Tehtiin pari toistoa pallopalkalla ja hienosti meni.

Jäävät: Seisomisissa ohikävelyjä ja nyt vitsi miten hienosti! Pysyi joka kerta paikallaan ja pystyin kävelemään 3m taaksekin päin ja ei edes kääntänyt päätä. Maahanmenot nopeita eikä ennakoinut istumaan nousua vaikken käskenytkään perusasentoon kertaakaan vaan aina suora vapautus. Istumisen meinasi sekoittaa kokoajan maahanmenoon. Höh, justhan se osas sen niin hyvin. Otin sitten vartaloavulla ja nyt ok ja siitä heti palkka. Pari toistoa ja jätettiin siihen.

Seuraus: Otin muutamia pikkupäktiä ja mietin järkyttyneenä täyskäännösten kuntoa. Ne on tosiaan ihan hirveitä. Pitää nyt ruveta ottamaan ihan hirmusesti harjotusta niissä. Opettaa todella käyttämään takapuolta. Päädyin sitten ottamaan tarjoamisseurausta ja ihan kivasti haki paikkaa. Mulla ei ollut kunnon nameja eikä naksutintakaan mukana niin otan vaikka huomenna niitä täyskäännöksiä.

Paikallamakuu: En olisi ottanut muuten mutta halusin taas vahvistaa maahanmenoon nopeutta ja että menee suoraan kun ohi käveli villakoiranarttu ja Bobi katteli sitä kiinnostuneena niin käskin sivulle ja siitä maahan. Meni ekaksi tosi hitaasti, käskin sivulle ja uudestaan maahan, nyt ok. Pysyi hyvin eikä sitten enää kattonut villistä kun olin kävellyt pois. Heitin pallon suoraan palkaksi.