Tänään aamupäivällä kun oltiin lenkillä, ajattelin että pakko mennä tekemään jotain tokoa kun oli muuten vaan tylsä katulenkki. Kierrettiin sitten niittykummun koirapuiston kautta (jossa ei ollut ketään) ja mentiin Niittykummun pallokentälle tokoilemaan. Koirapuistossa tehtiin kontakteja, pyysin myös kontaktia ennen kun mentiin portista sisään/ulos, ja pari kertaa matkalla. Yritti pari kertaa pudottaa, sanoin äp ja kun pysyi palkkasin.

Kentällä tehtiin vaan lähinnä seuraamista ja luoksetuloa.

Seuraaminen oli hyvää, mutta täyskäännöksessä tuli jotain törmäilyjä, täytyy taas ottaa sitä erikseen. Muuten käännökset tiiviitä ja juoksukin tosi hyvää. Otin myös hidasta kävelyä, joka sujui ihan mallikkaasti. Piti kontaktia hyvin. Tehtiin 2 suht pitkää kaaviota.

Luoksetulot  tuli hyvällä vauhdilla, ei mitään kiitolaukkaa mutta laukaa silti. Ekassa sain korjata eteen tulon kun vähän vino. Toka ok.

Tänään oltiin myös Tarun ja Moonan kanssa Rajasaaressa Helsingissä koirien uimarannalla. Se oli tosi kiva paikka, aidattu alue jossa metsää ja hiekkarantaa ja kallioita. Koirat saa juosta mielinmäärin vapaana ja uida. Bobin lemppari kavereita oli yhtä nopea faaraokoira ja ihastuttava sekarotuinen(?) narttu. Pari kertaa kävi kahlailemassa, mutta ei uinut kunnolla, niinkuin eilen Haukilahdessa. Silti, kiva antaa uida kun nyt on ollut niin kauhean kuumat ilmat! Huomennakin mennään luultavasti Haukilahteen. ;)

Pitää muistaa ottaa myös vielä namikuppi treeniä ennen kisoja. Kisat lauantaina Helsingissä Oulunkyläntien kentällä. Ja jos nyt ei tule ykköstulosta niin multa menee kyllä hermot. Jos niin onnekkaasti kuitenkin kävisi, niin pidetään sen verran kisataukoa, että saadaan kaikki avon liikkeet varmoiksi. :)