Aamulla tehtiin vähän pidempi aamulenkki kun yleensä, Bobi olikin ihan innoissaan ja juoksi tennispallon perässä pellolla ihan hulluna. :) Ainakin sain väsytettyä ja nukkui koko mun koulupäivän. Iltapäivällä käytiin tylsä katulenkki, mutta nyt illalla mentiin nurtsille tokoilemaan mun omien tanssiharkkojen jälkeen. Bobi oli ihan into piukeena! Näki selvästi että melkein viikon tokotauko tekee tehtävänsä. Ollaan tehty pelkkiä pk-juttuja kisojen jälkeen niin ei mikään ihme. :)

Halusin alottaa luoksetulolla jotta tulisi varmasti kovaa ja saisi vahvistella vauhtia. Vauhtihan oli kuin olikin hyvä, mutta eteentulossa kävi sama kun kokeessa eli tuli vasemman reiden kohdalle. Korjasin, ja otettiin siinä parit eteentulot. Sitten laitoin pallopalkan kantapäiden taakse, ja kutsuin. Oli vähän ihmeissään että saako hakea palkan, toistin käskyn ja tuli eteen ja sai palkan. Ei ole tennispallon voittanutta, kaikki pallot on Bobin ykkössuosikki palkka. :D

Seurauksen liikkeelle lähtöjä naksuttelin ja palkkailin namilla, teki tosi innolla, myös sitten pidempää pätkää. Paikallaan tehtiin täyskäännöksiä, jotka suurimmaksi osaksi hyviä. Viimeiseksi tein ehkä 15m matkan, jossa 2 pysähdystä ja lopussa täykkäri ja seis. Tosi kivasti teki, kontakti pysyy jo hienosti, täytyy vaan muistaa vahvistella sitä välillä ettei unohdu. Täyskäännös oli mahtava ja palkka siitä ja hirveetä hehkutusta. ;) Pysähdyksetkin toimi.

Liikkeestä maahanmenot oli varmoja mutta haluisin että menisi syöksymällä niinkun etutassut ensin hissinä eikä peppu maahan ja sitten vasta makuulle. Sanoin sitten seurauskäskyn, laitoin naminyrkin nopeeta maahan ja sanoin käskyn, näin pari kertaa ja yksi kokonainen, teki hienosti toivotulla tavalla.

Liikkeestä istumisessa tarjosi väliin seisomista ja maahanmenoja, naksuttelin niitä onnistuineita joita tuli vähän sillon sun tällön. Lopetettiin onnistuneeseen.

Noutoja 3kpl. Eka vauhtinouto. Toka ja kolmas normaaleita, enkä kehunut kun alkoi tuomaan. Toi silti innokkaasti ja hyvät luovutukset.

Kaukoihin ei enää riittänyt nameja, täytyy varmaan niitäkin tehdä vaikka lenkeillä tai jotain. Ihana oli tehdä kun oli niin innoissaan, olispa kokeessakin jos en jännittäis niin paljon. ;)