Juu hei ollaan me treenattu. ;) Ensin unohdin kirjottaa, ja sitten ei kone suostunut yhteistyöhön. Mutta nyt vihdoin toimii.

TOKO: En muista, olisikohan tiistaina treenattu tätä. Seuraamisesta muistan että oli hirveesti intoa! Ja vähän liikaakin kun nojasi ja sivulletulot oli pomppuja. Rauhottelun jälkeen meni sitten jo paremmin, jakso kivasti pitempää pätkää. Jäävissä maahanmenoihin vielä nopeutta, tehtiin pari kertaa käsiavulla ja muutama ilman, oli ok. Liikkeestä seisominen oli näpäkkä joten sitä vaan yksi. Luoksetulossa alkaa olla jo ihan mukava vauhti. Noutoa tehtiin muutamat. Härnäsin vähän kun piti kapulaa ja kun pidin käsiä suun alla tiputti, käskin nostaa ja nyt piti hyvin. Vielä pari luovutusta ja loppuun vauhtinouto.

ESINERUUTU: ´tätä tehtiin eilen Mankkaalla. Ei nähnyt esineen vientiä. Vein ekalla siis yhden esineen joka oli taaempana aika keskellä. Löytyi alle minuutissa ja toi ihan täysiä. :) Sitten näytin sille kaksi esinettä ja lähdin viemään, mutta i nähnyt pudotuspaikkoja. Ensimmäinen edessä keskellä, ja toinen taaempana oikealla. Etsi ensin edestä, mutta ei löytynyt, ja meni taakse, ja sieltä löytyikin ensimmäinen esine. Lähetin uudestaan, mutta kun oli vähän aikaa etsinyt niin jonkun koira juoksi meidän luo, onneksi lähti kutsusta takasin mutta Bobi ei enää oikein keksittynyt kunnolla, eikä löytänyt esinettä enää.  Jouduin kutsumaan sen kerran takaisin kun alkoi hyppelemään leikkiasennossa, mutta kuitenkin veti kuonon heti pois, varmaan oli joku siili, toivottavasti ei käärme. ;S Vein uudestaan uudet kaksi esinettä, samalla huomasin äsken löytämättä jääneen pienen pipon tupsun. Juuri viemäni kaksi esinettä löytyi hienosti, tokassa alkoi olla jo vähän väsymisen merkkejä, annoin silti etsiä sen tupsun vielä, suuntakäsky avuilla se löytyikin sitten hienosti. Oli kyllä vähän  vaikea treeni toi viimenen, ja vaikka Bobi suoriutuikin mallikkaasti, en saisi ottaa liian isoa palaa kerralla. ;) Tyytyväinen kuitenkin olen.

AGILITY: Eilen siis oli taas treenit. Tehtiin pitkää putkea kaarella ja S:n muotoisena, teki hyvin ja varmasti eikä menoa haitannut ettei ulosmenoa nähnytkään enää. Keppejä treenailtiin edelleen verkoilla ja itsenäisesti, tein pari kertaa molemmilta puolilta, hyvin meni. Rengaskin hyvä. Sitten hyppyharjotuksia eli ensin kahden hypyn päästä kutsuin ja palkka, Jes, ei kiertänyt niinkun pelkäsin. Sitten niin että ne kaksi hyppyä ja kolmas kartuu vasemmalle. Kouluttajakin sanoi että teki tosi hienosti vaikka itse mokasin vähän ohjauksessa kun jäin sen kolmannen esteen taakse mutta Bobi jatkoi hienosti. Tokalla osasin jo ohjatakin ja meni ihan yhtä hienosti. Hypyt oli jotain mini-medi korkusia. Sitten puomin alastulokontaktia. Ohjasin Bobin siihen puomille ja kontaktilla sanoin käskyn seis ja kouluttaja oli palkkaamassa oikeasta suorituksesta kontaktilla. Pari kertaa meni liian kovaa, mutta lopussa kuunteli jo paremmin käskyä ja saatiin onnistuneita joihin sitten lopetettiin. Enskerralla tehdään aata.