Aamupäivällä 12 maissa oltiin juoksulenkillä 50min. Alussa oli hirveä into päällä niin sain toppuutella vähän. Sitten alkoi sujua ok ja päästin vapaaksi haistelemaan. Osuttiin vaan just siihen keskipäivän kuumuuteen, mullakin paksut college housut jalassa, mutta hyvin jaksettiin. ;) Tänään oli myös kuudelta treenit Tapiolan Pohjantorin nurtseilla. Hyvä taas kun uus paikka niin uusia hajuja. Muita ihmisiä ja koiria meni paljon ohi ja yleisöäkin saatiin. :D

Paikallamakuu: Meni maahan jo liikkurin "käsky":llä, käskin uudestaan ja nyt ok, suorassa ja nopea. Ei ollut kiinnostunut muista yhtään vaikka just joutu kisanomasesti odottamaan sivulla aika paljon. Palkkailin kontaktista naksulla ja namilla. Ei nuuskinut maata. Pentele nousi taas liikkurin "käsky":llä. Käskin uudestaan maahan ja vapautin siitä. Pitää nyt tehä tosi harvoin noita että käskee perusasentoon.

Iiris taas käskytti meille alon jutut. Otin namikupin "kehän" reunalle mutta palkkailin silti välillä namilla.

seuraus: En ottanut remmissä, mutta tämäkin ihan kauheeta. Lähti liikkeelle tosi huonosti, kontaktia ori juuri lainkaan ja kaikki meni päin mäntyjä. Juoksu oli ok. Täyskäännöskin nyt parempi, työstettiin sitä eilen illalla ja tänään päivällä vähän niin alkaa parantua pikkuhiljaa.

Liikkeestä maahanmeno: Ei ennakointia, ihan hyvä, ehkä nopeampi olisi voinut olla. Tulin vinoon Bobin sivulle joten joutui siirtymään tullakseen oikein sivulle. Mun moga..

Luoksetulo: Ainahan jotain täytyy mennä pieleen. Huusin kaksi krt bobitänne, kun kattoi ohi meneviä koiria. Tokalla tuli vasta mutta onneksi nopeasti ja hyvin eteen. Sivulle tuli vähän vinoon mutta korjasi itse.

Liikkeestä seisominen: Ihan hyvä, ei ennakoinut.

Hyppy: Naksutin nyt pari kertaa kun oli sivulla nätisti. Ei yrittänyt varastaa. Hyppäsi ok, mutta tuli esteen linjan tälle puolelle, niin otettiin uudestaan. Nyt ok, mutta seisahtuu edelleen hitaasti, täytyy treenata. Vielä kerran niin että palkkasin kun kävelin sivulle.

Kuvasin Tiian ja Ruutin työskentelyä ja menin vielä kahdestaan treenaamaan Bobin kanssa. Seurauksen liikkeellelähtöjä, nyt paljon parempia. Täyskäännöksiä, ok. Kaukkareita, koittaa nyt m-i vaihdossa mennä istumaan seisomisen kautta, en hyväksynyt, otin vähän lähempää, nyt ok ja palkka. m-s vaihto menee hyvin. Sitten vielä avo vaihdot, jotka hyvät. Noutoa, ei ekalla kerralla meinannut löytää kapulaa pitkän ruohon seasta, nuuski vähän aikaa, ja kun löysi naksautin ja toi innokkaasti. Tokalla varmistin että näkee ja lähetin vähän niinkun vauhtinoutona. Toi hyvin ja nopsaan. Hyppyä, vähän sekalaisittain välillä heitin lelun suoraan esteen taakse ja sai hypätä vauhdista, vahvistelin seisomista ja kun ok pallon heitto palkka. Täytyy vielä kotona erikseen harjotella.

Tein Bobille muuten ite lihapullia, kun kaupan on niin suolasia. Hírmusesti tykkäsi. Kyttäsi paistovaiheessakin kokoajan vieressä. Sai maistaa raakaakin jauhelihaa. Kivan helppo tehä, ja laitan pakkaseen niin säilyy siellä hyvin. 400g jauhelihaa, 1 kermaviilipurkki, ja ihan pikkupikku ripaus suolaa. Paisto uunissa n. 20min, naminami. :P