Eilen oltiin taas agikurssilla kerta nro 4. Ei mennyt mitenkään hirmu hyvin. Tai siis suoritukset meni hyvin mutta niihin keskittyminen ei. Ekalla kerralla kun se westie hyökkäsi Bobin kimppuun se on selvästi ottanut opikseen ja yrittää puolustautua joka kerta kun se yrittää taas hyökätä. Varsinkin eilen kun kepit oli sijoitettu niin että loppupää oli juuri niitten nenän edessä niin ei voitu kokeilla melkein ollenkaan. Alussa kun käytiin kouluttajan kanssa läpi kepeille lähettämistä meni oikea puoli hyvin, mutta vasemmalle en uskaltanut enää lähettää kun pelkäsin että lähtee viressä räksyttävän westien luo puolustautumaan. Niinpä sitten laitoin sen vaan kepeille melkein verkon suulta. Tosi ärsyttävää ja Bobikin stressaantuu tosi paljon! :( Sitten kyllä kun pääsi tekemään niin teki täysillä ja innolla.

Putkea tehtiin pitkällä suoralla, kans sama kun kepeissä eli putkelle lähettämistä eri kulmista. Bobi meni kaikki hyvin ja siinä sai tosissaan pistää töppöstä toisen eteen että ehti ajoissa palkkaamaan. :D Tehtiin taas puomin alastulokontakteja. Ne meni hyvin, kerran hyppäsi kontaktin yli, muut hyvin. Kouluttaja sanoikin siinä sitten että tekee tosi hienosti mutta on selvästi stressaantunut että mun täytyis vaan saada sen huomio muualle vaikka se toinen räksyttääkin. Ja että luulee että sen pitää puolustaa mua ja mun täytyis kieltää vaan jos yrittää haukkua sille toiselle. Väliajoilla otinkin kontaktia ja muuta pikkuseurausta, että saa muuta aktiviteettiä kun koirakohtainen koulutushetki on kuitenkin niin lyhyt.

Viimeiseksi tehtiin vielä  hyppytekniikkaa, kaksi hyppyä vähän niinkun lomittain tai siis... vaikea selittää :D Kuitenkin semmonen väli siinä että eka hyppy on sen verran kauempana että koira pääsee tulemaan hyppyjen välistä helposti jos ei ohjaa kunnolla. Eka hyppy oli hyvä, mutta hyppäsi toisen hypyn vain telineen yli. Kouluttaja opasti mua ohjauksessa ja toisto menikin sitten jo täydellisesti. Samoin kolmas kerta, neljännellä yritti hypätä taas telineen yli mutta välittömällä toistolla teki oikein ja jätettiin siihen.

Mentiin vielä metsään jäähdyttelemään ja Bobi leikki Moona-bortsun kanssa ja lähdettiin sitten kotiin. Seuraavan kurssin tai mihin sitten mennäänkään niin valitsen kyllä sellasen missä on ennen koulutuksia hallittavuustestit. Se on nimittäin tosi kauheeta kun toinen uros hyökkäilee tai yrittää hyökkäillä kokoajan kimppuun. Vieläpä kun Bobi tykkää tosta niin paljon niin menee koko juttu ihan muuksi touhuksi.