Aamulla oltiin treenailemassa lähinurtsilla tokoa. Maa oli märkä ja ajattelin että nirsoilee jäävissä maahanmenoissa mutta eihän  se siitä välittänyt.

Alotettiin seurauksella, aluksi oli vähän vaikea saada kontaktia ja odotin aina että ottaa kontaktin ja sitten vasta lähdettiin liikkeelle. Alku liikkeellelähtö oli huono, huomautin ja toistolla meni paremmin. Sitten tehtiin bh-koekaavio läpi joka oli oikein mallikasta seurausta. Sitten vielä vähän häiriöseuausta kun naapurin pikkupoika tuli kattomaan ja ois halunnu heittää bobille palloa. Tehtiin siinä sitten edestakaisin 50m ja piti hyvin kontaktia.

Liikkeestä istuminen meni nyt tänään hienosti! Teki heti ekalla oikein, vain pienellä kävelyavulla, kehuin siitä tosi paljon ja tokallakin meni hyvin, nyt ilman apua, käännyin heti palkkaamaan kun oli tehnyt oikein.

maahanmeno ja luoksetulo oli hyvä. Alussa otin niin lyhyen matkan ettei ehtinyt kiihdyttää ja tuli kevyttä laukkaa. Toisessa otin pidemmän ja nyt hyvä.

Tehtiin myös ruutua. Oltiin kotona kertailtu kosketusalustaa naksun ja namin kera ja nyt tehtiin sillä. Ekalla kerralla naarpuri tuli just takapihaltaan siihen joten meni vähän plörinäksi. Otettiin uusiksi, meni vähän hitaasti mutta oikea paikka ja siitä kehut. Sitten lähetin vähän kauempaa, meni hyvin, ja koski ja heitin narupallopalkan sinne. Leikittiin myös ruudussa. Vikana jätin Bobin makaamaan ja näytin "miten ihana se ruutu onkaan" sitten meni innolla ja jätettiin siihen.