Äiti kertoi että Bobi oli ollut iltapäivällä hirmu levoton ja ulvonut mun perään, joten lähdettiin heti mankkaalle tokoilemaan kun tulin koulusta. Otin ruutumerkit ja kaikki mukaan.

 Seuraus:  Tehtiin ensin vähän kontaktia ihan pari vaan, ja sitten vapaana kokonainen BH kaavio. Se meni tosi hienosti! Koitin nyt pitää katseen tiukasti horisontissa, nimittäin mietin sitäkin että jos kisoissa kun on muutenkin vähän paineistunut ja vielä tuijotan sitä seuraamisessä niin eikö ihme jos menee huonosti. Nyt pitikin alku koko 50m matkan tiiviisti kontaktia, täyskäännöksen jälkeen pudotti paristi, naksutin aina kun palautti ja palkkasin kerran namilla, lopun piti hyvin. Tosi hienoa! Tein vielä hihnassa täyskäännöksiä ja pikkupätkiä, ihan kivasti meni.

Ruutu: Vein eka kosketusalustan, meni ravilla ja kävi makaamaan sen päälle. Otin kosketusalustan pois, ja vein sinne lelun. Leikittiin ruudussa. SItten pari vauhti ruutua jotka ihan hyviä. Myös lähetettynä n.10m päästä. Vaihdoin sitten reunaa ja haki väärään paikkaan, oikeaan reunaan. Korjasin suullisella käskyllä ja sitten oikein. Otettiin uudestaan vielä ja meni suoraan oikein. Näytti jo aika väsyneeltä, mutta koitin vielä yhtä reunaa, meni ekalla taas väärin. Täytyy muistaa ottaa paljon eri kulmista! Halusin vielä onnistuneen ja tulihan se sieltä seuraavaksi. :)

Liikkeestä seisominen:  Tarjosi eka maahanmenoa, tokalla oikein.

Liikkeestä istuminen: Meni kans eka maahan, käännyin kattomaan ja tuijotin tiukasti, nousi istumaan  ja siitä nami palkka. Tokalla kerralla meni vähän epä varmasti, vahvistin vielä suullisella käskyllä, ja kolmas kerta toden sanoo, meni toooosi hienosti! Oli varma ja nopea! :)

Vein vielä jokeen uimaan (ja juomaan ;S) ja sitten käveltiin pellon kautta kotiin. Nyt ainakin on väsynyt. Pitäis taas tehä jälkeä pitkästä aikaa, on unohtunut ihan kokonaan. :D Ehkä mä jossain välissä saan aikaseksi. ;)

Eilen muuten oltiin kaverin ja villakoiransa Sanin kanssa lenkillä. Sanilla oli just loppunut juoksut, niin bobia kiinnosti aika paljon mutta tein vähän seuraamista ja luoksetuloa, teki ihan kivasti! Ehkä me ollaan pääsemässä tyttöongelmasta pois pikkuhiljaa... :)