Iltapäivällä koulun jälkeen päätin nyt kun oli (vihdoin) hyvä ilma, lähteä tarkistuttamaan alokkaan liikkeet ja treenaamaan ihan kunnolla. Tarkotuksena on treenata nyt tosissaan kaikki liikkeet kuntoon, varsinkin nyt kun on ollut taukoa tokosta. Mentiin hiekkakentälle laitoin Bobin jalkapallo maaliin kiinni ja menin itse kentän keskelle heittelemään palloja ja hihkumaan miten ihanaa onkaan treenaaminen, yritys siis saada Bobi tosi innokkaaksi ja hyvälle vireelle. Kun tulin takasin Bobilla olikin ihan hullun kiilto silmissä ja kiskoi hirveellä voimalla.

Alussa kontaktia joka oli taas vähän treenauksen tarpeessa. Annoin aluksi ottaa itsenäisesti kontaktia ja aina kun otti niin naksua ja namia. Sitten kuitenkin aloin huomauttamaan kun oli niin lyhyttä  ja katkonaista. Arvelutti vähän että kestääkö kun on aika pehmeä mutta hyvinhän se meni.

Sitten seurausta. Alussa sai jonkun vainun ja alkoi nuuskutella ilmaa, komensin uudestaan ja tuli taas ruotuun. Käännökset oli ihan kauheita, pysähdykset ja juoksupätkä kuitenkin ok. Innostin vielä vähän lisää lelun kanssa ja meni paremmin. Treenattiin kaikkia käännöksiä erikseen, eli pari askelta, käännös ja nami, molempiin suuntiin ja myös täykkäriä. Loppua kohden alkoi sujumaan jo hienosti ja saatiin tosi hyviä kaavoja. Muistuttelin myös hihnassa seuraamista mikä oli hyvää ja innokasta eikä mitään sunnuntai kävelyä niinkun joskus kokeissa.

 Liikkeestä maahanmeno oli nopea ja hyvä, tehtiin vaan kaks kertaa.

Liikkeestä seisominen oli eka hyvä, tokalla näin kun liikutti vielä tassua, huomautin ja sitten oli hyvä.

Luoksetulo oli ihan mallikas, otin aika pitkän matkan, tuli hyvin eteen. Otin vielä pari eteentuloa loppuun.

Estehyppyä ei ollut, sitä täytyy muistaa palautella mieliin, vaikka uskon kyllä että Bobsu muistaa sen ihan hyvin. Ainoa petrattava oli siis seurauksen käännökset. Kyllä ne siitä tulee. Nyt muuten kun luoksetulo on hyvä niin vois alkaa harjotella siitä pysäytystä. Otettiin vielä jotain avo juttuja;

Kaukkareita: Treenattiin m-i kun meinasi joka kerta mennä seisomisen kautta. Läheltä sain sitten onnistuneita ja sitten kaukaakin. m-s-i oli ihan loistava! Ei liikkunut yhtään! Olin niiiiin ylpeä, vitsi miten hieno poika! Kun me tätä m-s ja i-s vaihtoa hiottiin yks ilta ihan hirveesti, niin se on tullut nyt tosi hyväksi. Ennen nousi aina seisomaan mutta istui heti jos palkkaa ei kuulunut, ja nyt pysyy, jee!

Paikallamakuu näkösuojassa (n.2min) Kentällä oli palloseinä niin menin sen taakse ja kattelin aidanraosta, makaili tosi rauhallisesti, pitää saada jotain häiriötä  vielä lisää, kun tossa ei hirveesti ollut. Olin aika kauan sitten sivulla niin nousi ylös, käskin takaisin maahan ja kävelin seinän taakse, palasin takasin ja nyt pysyi. Tota pitää muistaa harjotella ettei nouse, ja toisaalta pitää taas välillä muistutella että nousee käskystä kuitenkin.. :D ei ole helppoa tämäkään.