Oltiin tänään Tiian ja Tian (:D) ja kanssa tokoilemassa Niittykummun kentällä. Ja eilen oltiin Tarulla (ja Moonalla) yökylässä. :)

Alotettiin taas paikallamakuilla, Bobi oli jotenkin tosi varovainen Rasmusta kohtaan kun makasi sen vieressä. Ei meinannut tulla ollenkaan sivulle kun pelotti.. Sain sen kuitenkin ja meni nopeasti maahan. Eka olin selin koiraan ehkä minuutin, sitten kävin palkkaamassa ja menin taas selin vähäksi aikaa ja sitten ehkä minuutiksi piiloon. On kyllä tosi rauhallinen vaikka olen piilossa, eli siinä ei ole mitään ongelmaa ainakaan vielä.

Tein Bobin kanssavähän kontaktia ja sitten seuraamista. Hyi että kun oli taas kauheeta, jotenkin sellasta alistunutta ja semmosta... Vasemmalle käännöksessä jäi ihan mun taakse. Tehtiin sitten tarjoamisseurausta ja siitä saatiin ihan hyviä pätkiä. Kontakti pysyi kokoajan kuitenkin kivasti.

Luoksetuloja tein ihan normaaleja läpijuoksuja kun ei ollut tolppia mitä kiertää että ois voinut stoppia ottaa. Oli muuten tosi tiivis ja hyvä eteentulo. Ja vauhti pysyi kokoajan.

Kaukot oli aika huonoja, otti häiriötä Ruutista kun se juoksi ruutuun. Ei aina edes totellut ekalla ja teki välillä väärinkin. Sika. Tehtiin sitten ihan kahden sarjoja että saatiin jokaisesta onnistunut vaihto. Teki lopulta hyvin kun sain keskittymään.

Tiia otti Bobista muutamia kuvia ja Bobi pääsi vielä lopuksi tekemään motivaatio seurausta pallon kanssa kun tykkää niin paljon kun sitä heitetään. Mulla oli lelu ihan kädessä ja siitä sitten paria metriä. Tehdään nyt tällänen kuuri että saadaan se hyväksi. Eihän meillä ole kiire kun loppuvuodelle ei ole enää kisoja. Tuntuu taas välillä että tää murkkuikä on menossa ohi mutta välillä se taas tulee niin kovana. ;S

Loppuun tein vielä Tiialle ja Ruutille tunnarin paristi ja sitten lähdetiin kotiin. Bobi onkin nukkunut koko loppu päivän. Iltalenkille kaivoin Bobin heijastinliivin kun käytiin hakemassa Tiian kentälle unohtuneet remmit.