Mentiin tänään pienellä porukalla tokoilemaan puolarmaariin. Bobi oli tosi laiska ja haahuileva joka varmaan johtui tauosta, ja sateesta.

Paikallamakuu: Palkkailin aika tiheään ja olin välillä selin, kerran hetken piilossa ja muuten naama koiraan päin. Makasi tosi rauhallisesti. Ekalla kerralla meni nopeasti maahan, mutta muulloin olisi voinut olla nopeampi. Jouduin kerran antamaan tuplakäskyn istumiseen. Oli Ruutin ja Rasmuksen välissä.

Seuraaminen: Jotain ihan kauheeta. Saatiin ihan muutamia pätkiä onnistuneita, mutta muuten meni kyllä huonosti. Mä liukastelin märällä nurmikolla ja Bobi tietysti vähän karttoi mua etten olis astunu sen tassuille, ja ylöspäin ei voinut kattoa kun silmään sataa... Kontaktia otin sitten ja huomautin jos pudotti. Ihan kivasti piti vaikka oltiin lähellä muitakin.

Luoksetulo: Tästä oli ihan innoissaan ja tuli hyvää vauhtia. Otin parit eteentulot vielä vaikka oli hyviä.

Jäävät: Meni ok maahan, kerran nirsoili kun maa märkä ja kerran meni niin hitaasti että otin uudestaan, muut hyviä. Seisomiset tosi näpäköitä. Otin myös ohikävelyjä molemmissa, seisomiseen jätin etupalkan, maahanmenossa meni ilmankin.

Harjoteltiin vielä tolpankierroilla luoksetulon pysäytyksen alkeita. Nyt kun vauhti on tullut jo hyväksi niin voi alkaa tätäkin harjotella. Alko ihan hyvin, piti vaan ottaa myös pelkkiä kiertoja kun meinas ennkoida ja jäädä jo melkeen tolpan viereen seisomaan. ;) Tein vielä Ruutille ja Tiialle tunnarin ja sitten lähdettiin. Lyhyt treeni mutta meinasi todella mennä hermo varsinkin tossa seuraamisessa mutta en halunnut näyttää Bobille niin parempi vaan tehdä vähän ja jotain muuta mikä onnistuu. Nyt jos ensviikolla tulee toivottavasti hyviä ilmoja niin vähän ryhdistäydytään tokossa. Ja tiistaina saa jo päästää vapaaksi lenkilläkin. :)