Oltiin tänään isänpäivän kunniaksi syömässä ravintolassa, ja Bobilla jäi vähän liikunta ja aktiviteetti vähille, niin treenasin äskön iltalenkillä vähän. Missään ei ollu valoja, niin päädyttiin sitten treenaamaan hiekkatielle jossa meni valot, mutta ei siinä toki mitään isoja juttuja tai kunnon seuraamisia voinut tehdä. Nurtsi oli kyllä vieressä mutta se oli pilkkopimeä ja tosi epätasanen.

Kontaktia ja seuraamista: Oli taas heti innolla mukana, ja kontaktia haki tosi kivasti. seuraamista ei juurikaan ollut tilaa tehdä. Treenattiin lähinnä takapään käyttöä vasemmalle käännöksillä. Liikkeellelähdöt oli ok.

Luoksetuloja: Ensin pari läpijuoksua, jotka oli nopeita ja hienoja. Sitten tolpankierroilla treenattiin taas pysähdystä. Tein käsi avulla ja käskyllä, jos oli vaan jompi kumpi alkoi liukumaan. Ihan hyviä saatiin. Loppuun myös pari että juoksen vaan ja sitten käännyn ja käsiapu+käsky. Sekin toimi.

Kaukot: Näitä sisällä aamupäivällä. Yiritin nyt saada että s-i vaihdossa peruttaisi takasin takajalkojen päälle, eikä ikään kun kävelisi etujalkojen luokse. pari onnistunutta saatiin mutta oli kyllä vähän hankalaa. Meinasi myös alussa m-i vaihdossa mennä seisomisen kautta, vahvistelin niitä sitten. m-s vaihto on hieno niin kun myös s-m.  Menee kumpaakin suuntaan "hissinä".