Vitsit on paljon aikaa viimesimmästä päivityksestä. Olin ensin kipeänä, ja nyt on taas kauheesti kokeita. Treenaaminen on siis jäänyt todellakin vähän vähemmälle. Kun olin kipeänä tehtiin välillä sisällä kaukoja, joita pitää taas treenata paljon ettei liikkuisi. Tänään kuitenkin mentiin Niittykummun kentälle tokoilemaan. Sade oli just lakannut kun lähettiin, mutta heti alkoi sataa kun päästiin kentälle.

Seuraus: Kokeilin vähän kestävyyttä, pitkää suoraa pätkää siis. Meni tosi hyvin!  Pään asento oli aika alhaalla, hienohelma ei voi pitää kunnon kontaktia kun sataa silmiin.. :D Korjasin vähän namilla, ja oli ihan hyvääkin josta naksuttelin. Motivaatio silti tosi hyvä. Vasemmalle käännökset oli hyviä ja tiiviitä. Pitää vaan olla tarkkana että saa heti alussa hyvän vireen, muuten lässähtää ja tulee löysiä käännöksiä. Tehtiin pieni kaaviokin, oli ihan hyvää, mutta juoksua treenattiin erikseen kun jätätti vähän.

Ruutua: Kerrankin muistin ottaa merkit mukaan (jotka on edelleen muuten kaverilta lainassa, pitäis ostaa omat!). Muistuteltiin lähinnä mieleen, kun edellinen kerta ruutua taisi olla joskus elokuussa? :D Laitoin sen sillon jäähylle kun pelkäsin että opetan väärin. Nyt kuitenkin sujui hyvin! Lähetin ensin kehdesta eri reunasta lelun kanssa, ja loput kaksi reunaa pelkästään näyttönä. Kaikki se epävarmuus mikä kesällä näkyi myös vauhdissa, oli poissa! Näytöillä juoksi kovaa, ja stoppasi mun käskystä hyvin. Palkan sai aina juosta takaisin "kii"-kutsulla. Molemmat reunat meni hyvin. Tehtiin vielä näytöllä, haki kyllä hyvin joka reunasta! Kerran jäi eteen ihmettelemään, kun olin hiljaa, meni ruutuun vasemman merkin kohdalle maahan, käskin uudestaan ja siitä tuli oikea paikka ja palkka. Tehtiin vielä lelulla lopuksi.

Merkki: Tehtiin näitä pari. Oli ihan hyvin muistissa. Meinasi vaan ekalla mennä maahan ja ehdin just työntää namin suuhun ennen kun meni, tokalla ja kolmannella laitoin namin merkin juureen sen taakse ja siinä ei yrittänyt mennä maahan.

Nouto: Oli aika huono. Ekalla kerralla haki ravilla, tiputti, pyöritteli suussa ja pudotti sen vielä mun jalkojen juureen! Hitsi mikä possu! Toruin ja käskin nostaa, ote oli liian "hellä" ja käskin pitää suussa. Tehtiin pari luovutusta kun sekin huono. Hetsasin vähän  ja sitten alkoi onnistua paremmin, Meni laukalla ja toi ok.

Jääviä: Maahan ja seiso ok, istuminen kauhea! Se ei sitten vaan millään onnistu! Ärysttää! Kokeilin eri äänenkorkeuksia ja painoja mutta mikään ei oikein onnannut, pelkästään vartaloavulla meni! Argh, täytyy keksiä jotain että saadaan tämäkin kuntoon. Tein loppuun onnistuneen vartaloavulla tehdyn istumisen.

Bobi sai vielä juosta pallon perässä ja sai vielä reppupalkan eli loput namit. Sitten lähdettiin kotiin kun satoi jo ihan kaatamalla ja Bobi oli aika poikki kun ei pidetty juurikaan taukoja. Mut hyvä treeni oli silti, teki tosi innokkaasti kokoajan! :)