Oltiin pienenllä porukalla Perkkaan koulun kentällä tokoilemassa kun siellä nyt oli valot. Vermon kenttä oli ihan loskanen ja märkä mutta tällä kentällä oli vaan pari senttiä lunta.

Seuraus: Oli taas ihan mahdottomasti intoa, jee!  Ei ottanut häiriötä mistään. Hyvin kontaktia. Tehtiin välillä vähän pidempää ja sitten taas lyhyempää suoraa pätkää. Harjoteltiin taas vasemmalle käännöstä kun yritän korjata sen nyt hienoksi. Ja hienostihan se menikin, käytti hyvin takapuolta! Kerran kun naksutin alkoi kyttäämään palkkaa, sanoin uudestaan seuraa ja korjasi. Mutta oli se vaan hienoa.

Luoksetulot:  Olin just kävellyt pois ja aioin kutsua Bobia, kunnes Ruuti tuli tarjoamaan mulle narupalloa. Tiia komensi Ruutin takasin ja otin ihan uudestaan. Oli muuten erinomainen, vaikka eteentulo vähän väljä. Sitten lumiukon kierroilla pari stoppia ja niin että juoksen, kutsun ja käännyn ja pysäytän. Kerran tai pari valui kun oli liian kova vauhti.

Nouto: Juoksutin ja kävelytin taas kapula suussa vähän ja sitten kapula meijän väliin ja siitä nouto. Toi hyvin. Sitten heitolla. Heitin aika pitkälle, ei löytänyt ihan heti lumesta mutta kun löysi tuli kovaa. Heitin vähän lyhyemmälle seuraavaksi, löysi heti, haki laukalla takaakierrolla mutta otti siitä reunasta kiinni, ja lopulta pudottikin. Käskin nostamaan ja toi mutta tiputti sen taas mun jalkoihin, sikapossu... Käskin vielä nostaa ja palkkasin namilla. Vielä kerran tehtiin että saadaan onnistunut ja saatiinhan me. Lähti kovaa, palkkasin että heitin lelun ja huusin vapaa, lähti pallon perään, -kapula suussa! :D se oli niin söpö<3 Vasta kun sanoin että irti niin tiputti kapulan ja toi pallon. :D

Sitten Bobi sai tehdä parit temput niinkun jalkojen välistä pujottelun, pusun, pyörimisen ja haukkumisen. Opetin myös vähän orava-asentoa mutta yritti kokoajan nousta takajaloille. Saatiin pari onnistunutta niin että ottaa mun kädestä tukea, ihan puol sekuntia mutta siitä se lähtee.. ;)

Jäävät: Pitkästä aikaa, oli ihan hyvässä kunnossa. Seisominen menee jo ohikävelyllä ilman apuja. Maahanmeno hyvä. Istumisessa oli ongelmia. Tein alussa vartaloavulla, meni ok. mutta ilman ei mennyt. Teki kaks kertaa peräkkäin seisomisen, ja komensin aina istumaan ja otin uudestaan. Ja vaikka painotin oikein käskyä niin ei oikein mennyt. Loppuun tein sitten vartaloavulla kun en jaksanut jankata. Täytyy treenata tätä!

Paikallamakuu: Olin ensin minuutin aika kaukana. Pysyi hyvin vaikka vierestä lähti ja muut kävi palkkailemassa. Sitten menin piiloon. Oli ihan rauhallisesti, mutta vähän alkoi tähyillä kaula pitkänä että mihin se mamma jäi kun kaikki muut alkoivat palailla. En usko että olisi noussut mutta tulin kuitenkin pois ja palkkasin. Nyt oli ripeät maahan ja ylös, ei ennakoinut.

Kaukot:  Otettiin loppuun kun odoteltiin isää hakemaan. Vähän vaihtelevalla menestyksellä, täytyy treenata lisää.