Iltapäivällä Bobi pääsi ensimmäistä kertaa kahteen viikkoon metsään juoksemaan. Oltiin Solen ja Oonan kanssa semmonen 1,5 tunnin lenkki. Bobi juoksenteli kokoajan ja oli tosi innoissaan.  Vähän arvelutti jaksaminen treeneissä kun tultiin kotiin niin Bobilla oli semmonen 45min levähdysaikaa ja sitten taas menoksi!

Ajettiin eka Perkkaan koulun kentälle, mutta kun siellä ei ollutkaan valoja niin mentiin sitten Vermoon raviradan viereen. Meitä oli Tiia & Rasmus ja Ruuti, Shanti & Dracu ja Dante, Maija & Väinö ja Veikko sekä Riitta & Esther. Kentällä oli just alkamassa jotkut ohitustreenit mutta kouluttajat oli joustavia ja siirtyivät toiselle niin päästiin sitten alottamaan.

Alotin Bobin kanssa seuraamisella jossa tavotteena oli tänään innokkuus ja hyvä motivaatio. Ja sehän onnistui. Teki alusta asti tosi innokkaana ja kokoajan tarjosi kontaktia paljosta häiriöstä huolimatta. ´Ruutin vieressä kun oltiin niin oli vähän sillein että yäk emmä ton vieressä haluu olla, mutta pienellä painostuksella kyllä tuli ihan reippaasti. Tehtiin sitten pieniä seurauspätkiä naksun  kanssa. Oli niin älyttömän hyvä vire! Parit täyskäännökset tehtiin ja pysähdykset, oli ihan skarppina. Kattelin Shantin ja Tiian treeniä kun tekivät takapään koordinaatioharjotuksia. Täytyis varmaan itekkin alkaa harjotella sellasta koska haluun että Bobi on aina skarppina eikä tarvii jyrätä sitä kun kääntyy.

Nouto oli seuraavaksi vuorossa. Pitkästä aikaa. Eka jätin kapulan koiran ja mun väliin ja sanoin käskyn. Toi, joskin hitaasti ja kapula vinossa. Käskin pari kertaa pitämään suussa oikeassa asennossa ja naksuttelin ja palkkailin namilla. Sitten tehtiin ihan normisti heitolla. Nyt lähti jo paljon innokkaammin ihan laukalla. Nappasi takaakierrolla suuhun mutta jotenkin kapula oli edelleen vinossa. Palkkasin namilla ja otettiin vielä uudestaan, vähän lyhyemmällä matkalla, nyt ok. Kävelytin Bobia vielä vähän kapula suussa ja käskin nostamaan maasta, oli ihan onnistuneita.

Tunnarilla jatkettiin. Oman piilotusta lehtikasaan. Kävin jo kyselemässä eläinliikkeestä missä on kans tokotarvikkeita niitä tunnarikapuloita mutta oli loppu. Lupasivat tilata lisää ja että viikon parin päästä olisi taas saatavilla. Tein siis pari lehtikasaan piilotusta. Jokaisella kerralla rauhoittui etsimään ja toi innolla.

Kaukot oli aikas hyviä. Piirsin hiekkaan viivan ja katoin vähän että paljonko liikkuu vai liikkuuko ollenkaan. M-s vaihdossa nousee hissinä ja samoten takasin päin s-m menee hissinä, eli se hyvä. Mutta  sitten alkoi liikkua kun tuli i-s-m-i. Ei kai se kokoajan ihan tasan samalla paikkaa voi pysyä mutta siinä kyllä jo liikkui ihan huomattavasti viivan yli niin sitä treenattiin sitten yksittäisillä vaihdoilla ja parin vaihdon sarjoilla. Oli hyvä kun ei paineistunut kun välillä jos menee monta kertaa pieleen.

Tein taas loppuun vielä pienet kontaktitreenit ja sitten Ruutille ja Tiialle tunnarin ja lähdettiin kotiin. Tosi ylpeä kyllä olen vaikka tuli just pitkältä lenkiltä ja silti jaksaa. Vaikka eihän se liikunta rasita bortsua vaan se aivotyö. :D