Kokeet painaa edelleen päälle mutta ollaan me treenattukin, päivittämään en vaan aina ehdi..

Tiistaina oltiin tokoilemassa:

Alotettiin seuraamisella mikä oli varmaan virhe. Olis pitänyt alottaa jollain vauhtiliikkeellä että saataisiin ylimääräset höyryt pois. Oli nimittäin aika vaikee löytää hyvä keskittyminen. Teki kyllä innokkaasti mutta välillä vähän liiankin kun paikka valui eteen. Rauhoittelin vähän ja siitä alkoi sujua ihan hyvin. Sai tehdä käännöksiä pallon ja namin kanssa. Sujui ihan hyvin.

Sitten taidettiin siirtyä liik. istumisten kimppuun. Tiesin ettei onnistuisi jos teksin suoraan vaan ilman apuja joten otin namin käteen, käskin tulemaan perässä, käveli siinä melkeen vieressä, ja sitten käännyin ja käskin istumaan ja peruutin itse vähän matkaa ja kehuin. Näitä muutama kerta ja sitten niin että en enää kääntynyt, meni hyvin! Jes! Mutta sitten meninkin liian pitkälle kun kokeilin seuruuttamalla, jäi seisomaan. Palattiin siis taaksepäin ja jatketaan nyt niillä, jospa se tästä vielä onnistuisi joskus.

Sitten ruutua. Olin vienyt jo alussa sinne lelun valmiiksi palkaksi. Mutta eipäs onnistunutkaan. Juoksi ikään kuin merkille etureunaan ja kävi maahan. Pöhkö. Sitten kun huomasi pallon meinasi ottaa mutta kielsin kun oli jo tehnyt väärin. Hain takasin ja lähetin uudestaan, lelu oli nyt mulla kädessä. Otti oikean paikan ja heitin palkan. Sitten tehtiin näyttöruutuna, meni oikein, mutta meni maahan ilman käskyä. Käskin seisomaan ja kävin palkkaamassa namilla. Tein kahdesta eri reunoista 5-15m päästä. Alkaa pikkuhiljaa hahmottaa mutta välillä menee väärin. Tehtiin vielä kaks kertaa, ekalla jäi vähän etureunaan mutta korjasi itse! hyvä Bobby! ;) Tokalla tehtiin pallo ruudussa.

Tehtiin vielä loppuun luoksetulot, ihan läpijuoksuna, teemana eteen tulot suoraksi. Oli vähän ekalla epävarma ja tuli vinoon. Tokalla ja kolmannella ok.

Torsaina (?) treenattiin 2by2 keppejä:

Alussa ei meinannut oikeen sujua, otin tokan välin pois ja muistuteltiin vähän mieliin taas. Alkukankeuksien jälkeen lisäsin toisen välin, vinossa edelleen vähän matkan päähän. Alkoi hakea hienosti  molemmilta puolilta ja monesta kulmasta. Vaikeutin taas ja suoristin toisen välin ja jee! meni heti oikein! Välillä meni vasta tokaan väliin mutta pistin pimeyden piikkiin kun jouduin itekkin tihrustamaan että näin meneekö koira oikein. Tehtiin myös välillä puunkierroilla. Sitten siirsin kepit normaaliin asentoon. Eli siis neljän kepin suora. Arvelutti vähän mutta sehän meni oikein! Toka väli oli ehkä hitusen kauempana kun oikeasti pitäisi mutta meni kyllä tosi hienosti! Tehtiin vielä pari kertaa ja lopetettiin kun alko satamaan niin paljon.

Enää kolmet kokeet; ens ja sitä seuraavalla viikolla! Pitäis varmaan mennä taas tekemään maastolajejakin mutta kun niin ällöttävä sateinen ja kuranen ilma, ja muutenkin mulla on nyt enemmän tokokausi päällä. :D no, katsotaan jos saisin aikaseksi. ;)