Tultiin tänään Ylläkseltä, vietettiin eilen vielä yö Oulussa. Eilen oli myös Bobin 2v-päivä, vitsit miten aika menee nopeeta! ;) Bobi sai kakkua ja yhdistetyt joulu- ja synttärilahjat. Lahjaksi tuli kuivattuina kanan kaulaa ja naudan keuhkoa, treenipatukka, tunnarikapulat, sekä rahaa metskun ja ruututötteröiden ostamiseen. Bobi avasi pakettinsa ihan itse. :D

Tässä samalla tarttis varmaan laitella tavotteita vuodelle 2010 ja katsoa mitä tuli tehdyksi tän vuoden aikana.

TOKO: Tavotteena oli alottaa kisaura ja saada alo1. Kisaura kyllä startattiin mutta alo1 ei tullut. Vuosi meni lähinnä mun opetellessa kisaamaan ja hallitsemaan jännitystä ja opetellessa kouluttamaan sopivalla tavalla.

Tavoite vuodelle 2010: Saada vihdoin se alo1 ja siirtyä siitä sitten suoraan avoon. Riippuen vähän miten kisoja on, mutta ainakin starttaaminen AVO:ssa ja vähintään yksi 1-tulos siinä.

AGILITY: Tavotteena oli päästä alkeiskurssille harjottelemaan esteitä ja ohjaamista. Syksyllä oltiin alkeiskurssilla + Tiia otti meidät pari kertaa mukaan AST:n kentälle "yksityisopetukseen". Kiitos paljon Tiia!

Tavoite vuodelle 2010: Mennä jatkokurssille tai päästä johonkin seuraan treenailemaan. Ja suuri EHKÄ mennä loppuvuodesta mölleihin, jos järjestetään.

PK-PUOLI: Tavoitteena oli suorittaa BH-koe ja alkaa vähitellen harjottelemaan jotain maastolajia. BH:ta ei tullut, lähinnä samasta syystä kun alo1. Pk-jälkeä treenailtiin yksikseen sekä kesällä Tiian ja Emmin kanssa. Kiitos taas molemmille, teistä oli suuri apu kun olin alussa ihan keltanokkana koko jutussa! :) Esineruutua tehtiin myös, ja siinä edistyttiinkin ihan kivasti.

Tavoite vuodelle 2010: Treenailla lisää ja pidempää jälkeä, vielä ilman mitään kisatavotteita. Ja jos sitten sen BH-kokeenkin saisi.

NÄYTTELYT: Tavotteena oli käydä parissa mätsärissä ja pyörähtämässä myös ihan oikeassa ja tutustumassa näyttelymaailmaan. Tavoite täyttyi aika tarkalleen. Ekasta näyttelystä tuli ERI ja vara-sert.

Tavoite vuodelle 2010: Käydään varmasti muutamassa näyttelyssä, ja eka SERT olis hieno juttu. :)

MUUTA: Käydään myös luonnetestissä joskus huhti-heinäkuussa.

 

Viimevuoden tavotteet meni vähän niin ja näin, mutta ite opin tosi paljon lukemaan koiraa ja treenaamaan sille sopivimmalla tavalla. Ilman treeniporukkaa se tuskin olisi onnistunut. Iso kiitos jokaiselle treenikaverille sekä niistä vinkeistä ja siitä tuesta jota oon saanut tosi paljon vuoden aikana! Kiitos eritoten Tiia, Emmi, Mia ja Tia! :)

Menestyksekästä vuotta 2010!