Johan on vierähtänyt tovi viimesimmästä merkinnästä! No, eipä tässä ole paljoa mitään kerrottavaakaan kun nyt on niin hirmu kylmä ja kaikki kentät on ihan lumisia niin ei voi oikein tokoillakaan.. Ollaan kotona tehty joka päivä kyllä jotain aktivointia. Kaukoissa olen vahvistellut s-i vaihdossa sitä että peruuttaisi ikään kuin etutassuilla takapuolen luo, eikä istuisi vaan, koska muuten liikkuu. Eka ollaan tehty läheltä ja sitten ihan vaan metrin päästä, menee ihan ok, lisää toistoja vaan. Olohuoneen peilin edessä ollaan tehty näyttely seisomista. Ilmotin Bobin nimittäin Lahteen ryhmikseen 17.1. Saas nähä mitä sieltäkin tulee. ;) Muutamalla lenkillä on saanut tehdä muistutteluksi vähän jääviä ja seurausta; oikealle käännös näyttää jo tosi hyvältä.

Lenkkeilty ollaan aika paljon ja pitkiä lenkkejä, kun koulussakaan ei oo enää mitään tärkeetä. Bobi on ollut tosi innoissaan varsinkin metsässä ja pellolla, ja oon saanut ainakin toistaseksi myyrät säilymään hengissä... :D Ainoa haittapuoli on että tassukarvoihin varpaiden väliin tarttuu jäisiä kokkareita ja sit alkaa nostelemaan tassuja ja hyppii mua vasten että mamma ota nää pois. :D

Lauantaina lähetään Ylläkselle joululomalle ja tullaan 26. päivä, eli "pikkuherran" syntymäpäivä! :) On se vaan jo iso poika. ;)