Oltiin tänään treenailemassa Barona-areenan viereisellä kentällä Tiian&Ruutin ja Ramusksen, Mian& Kion ja Robin, ja uusien Henriikan& bc Jerryn, sekä Reean ja bc Nopan kanssa. Ja Maria oli kattomassa tyttöjen kanssa. Oli aika kylmä ja vielä kun Bobi ei suostu tekemään mitään takki päällä niin laitoin sen aina vaan tauoilla sille.

Kun odotettiin että kenttä aurataan "meitä varten" :D, niin tehtiin parkkiksella seurausta ja katsekontaktia. olis hirveesti alussa halunnu mennä narttujen luo mutta kun pääsi tekemään niin unohtui aika hyvin.  Vähän oli sellasta jotenkin outoa menoa, oli vähän hätänen tai ei keskittynyt niin hyvin. Sai alussa tehdä vähän suoraa pätkää ja siinä oli niin outo, niin otin sitten paljon käännöksiä vasemmalle ja siinä toimi tosi hyvin, käytti hienosti peräpäätä! Naksuttelin ja palkkailin namilla. Ja aina välillä yllätyspalkka lelulla. Seuruutin myös vähän Noppaa ja Kioa päin, ei ottanut kauheasti häiriötä. Kerran vilkaisi mutt palautti heti ja siitä palkka. Myöhemmin kentällä tehtiin pujottelua koirakoiden välistä vuorotellen, Bobi ei meinannut aluksi tulla ollenkaan kun ruuti oli ekana, mutta sain sen kuitenkin tulemaan, ja sitten meni hyvin, naksuttelin ja kehuin kun ei katsonut paljoa muita, mutta ei se kyllä mikään nappisuoritus ollut. Jatkossa pitää taas muistutella ehkä enemmän kontaktia, pitää sen kyllä paljon paremmin kun ennen mutta tänään oli vähän hakusessa. Oikealle käännöksetkin meni hyvin. Juoksua sai tehdä imutuksella.

Sitten otettiin kaikki jäävät. meni oikein hyvin. Nyt kun ollaan hiottu istumista niin paljon niin viimepäivinä on sekoittanut istumisen seisomiseen kokoajan, mutta tänään oli loistava nopea stoppi, sai siitä heti palkan. Maahanmeno oli hyvä, samoin istuminen, eli niissä ei ollut mitään ongelmaa missään.

Luoksetuloja otettiin pari ensin läpijuoksuina, sitten treenattiin vähän stoppia. Niin että kutsuin ihan läheltä ja käsiavulla sanoin stop, pysähtyi joka kerta. Sitten jätin takapalkan ja taas ihan lyhyellä matkalla ja käsiavulla. Oli hyvä. Sitten jätin mukamas takapalkan ja kutsuin, kun pysähtyi hyvin sai yllätyspalkan heti multa ja paljon leikkiä. Puun kierroilla nää ei oikein toimi kun vaikka ottais välillä ihan läpijuoksuna niin ennakoi silti.

Pikkutauon jälkeen tehtiin kaukoja. Tän päivän probleema oli m-s vaihto, vaikka yleensä se on kaikista paras. Koko ajan nousi istumaan, sain sitten ihan läheltä onnistuneita. Muut vaihdot olisi saanut olla näpäkämpiä mutta teknisesti oli hyvät. Leikitin patukalla (joka oli tosin jäätynyt koppuraksi) ja otin siinä samalla maahan-seiso, meni hyvin.

---------------------------------------------------------------

Illalla mentiin vielä vähäksi aikaa Tarulle (Moona-cockeri) kylään ja siellä Bobi oli ihan rauhallinen, meillä oli ikkuna auki että pauke kyllä kuului. Oli aika rauhallinen, nukkui melkeen koko ajan, ja jos tuli iso pamaus niin nosti vaan vähän päätä. Kun tultiin kotiin veti autolta oikein sisälle ja sisällä ei kelvannut oikein namit, kunnes oli vähän rauhoittunut jo. Kohta lähden käyttämään vielä iltapissalla, ei varmaan hirveän mielellään tule. On kyllä vähän kiinnostunut raketeista ja ulkona tähyilee aina paukkeen suuntaan, eikä ole mitenkään hysteerinen mutta selvästi kyllä paineistuu. Sellanen cd ois hyvä, tai sitten vois viedä ampumaradan lähelle sillon kun iskä käy siellä.