Toissayönä Bobi oksensi vielä kahdesti, mahanesteitä edelleen, joten jätettiin sitten treenit väliin ja keskityttiin lepäilemään. Bobi sai eilen neljä pientä riisi-raejuusto ateriaa ja on tänään voinut jo vallan mainiosti. Tänään aamuruokaan laitettiin vain desi omaa ruokaa ja loput riisiä ja raejuustoa. Alkoi olla jo niin oma itsensä että päätin lähteä tokoilemaan iltapäivällä, vielä kun riitää valoisaa.

Alotettiin ruudulla, oli ihan innoissaan heti kun olin rakentanut ruudun, hyppi ja pomppi vaan joka paikkaan. Tehtiin joku 10-15m päästä lähetykset. Ekalla kerralla näyttöruutuna ja vein lelunkin palkaksi. Tokalla kerralla kävin vain taputtamassa, ja ihan nappisuoritus! Pysähty kun seinään mun käskystä ja meni muutenkin kovaa, kävelin ruutuun palkkaamaan ettei ennakoisi palkkaa ja alkaisi jäämään liian etureunaan. Leikittiin kauheesti ja kauheat kehut sai kanssa. ;) Tehtiin vielä eri reunasta, sekin hyvä. Teemana oli saada onnistuneita suorituksia ja niinhän me saatiinkin.

Annoin vettä ja jatkettiin sitten seuraamisella. Suora pätkä oli tosi hyvää, tosi hyvä vire eikä ollut yhtään sähläävä vauhdikkaiden ruutujen jälkeen! Vasemmalle käännökset on jo hyviä ja tiiviitä, palkkailin niitä ja otettiin sitten oikealle kääntymistä. Paikallaan ja imutuksena, sujui ihan hienosti! Pakko sanoa että kun alotettiin seuraaminen tavallaan alusta ja hiottiin motivaatiota vähän aikaa, niin on alkanut näyttää jo sata kertaa paremmalta! Kontakti pysyi moitteettomasti. Loppuun sai tehdä vielä lelun kanssa ihan parin askeleen motivaatiotreeniä.

Bobsu on nyt joutunut liikkeestä istumis-kuurille ja on saanut tehdä melkein jokaisen lenkin yhteydessä ainakin pari kertaa, ja sehän onkin auttanut. Tehtiin taas aluksi niin että käveltiin vaan, ja käskin sitten istumaan, naksu ja palkka. Tämä sujui niin hyvin että uskaltauduin ottamaan ihan seurauksella, oli kyllä vähän hidas mutta teki kuitenkin oikein ja sai namia. Kolme kertaa tehtiin seurauksen kanssa, sujui jokaisella kerralla! :)

Sitten oli vuorossa noutokapulan motivaatio harjotus. Se on nimittäin alkanut taas ällöttää. (En malta edes odottaa tulevaa taistelua metallisen kanssa!?) Tehtiin vauhtinoutoa eka paristi. Sujui ok. Sitten muutamat ihan ihan lyhyet pito harjotukset ja paljon namia ja kehuja. Kerran taidettiin ottaa luovutuskin, meni kait ihan hyvin. Pitää varmaan laittaa tämäkin kuurille ja treenata vaikka ruuan annon yhteydessä.

Lopuksi tehtiin vielä ihan helpot kaukkarit. eka avo-kaukot ja sitten seisomaan nousu. Palkkasin ekalla avoissa istumaan noususta, sitten koko sarja. Meni hyvin ja oli näpsäkät vaihdot. m-s vaihto oli tosi hieno, ihan hissinä meni. Heiteltiin siinä sitten palkaksi vielä palloa.