Tultiin just agitreeneistä ja kyllä oli taas hauskaa. Meitä oli vaan 4 koirakkoa, eli tosi kivasti oli aikaa tehä. Tehtiin aluks sellasta ratapätkää missä oli tosi paljon ohjattavaa ja piti tosissaan miettiä miten menee. Eli on vähän vaikee selittää, jos saan tähän jotenkin kuvan niin laitan myöhemmin, mutta siis kaks putkea u-muodossa vastakkain ja niiden väliin vaan kaks hyppyä, ja siinä sitten mentiin kaheksikkoa. ekalla kerralla alku meni hyvin mut sit käännyin samaan suuntaan kun koira siinä ekalla putkella joka oli siis väärin ja sit mä en tiennykkään enää miten piti mennä.. :D Anneli neuvoi sitten "heittämään koiran putkeen ja heti kun se tulee niin hypylle ja siitä taas seuraavaan putkeen. Mentiin pari kertaa, ja ihan hyvin meni, kerran meni tokaan putkeen väärästä päästä mut vika kerta oikein hienosti. :)

Sit tehtiin sama rata mut vaan niin että sitä kaahattiin ympyrää eli tarkotuksena oli saada sitä vauhtia ja Bobilta sitä ei kyllä puuttunut ! :D Meni ihan täysiä ja putken suut vaan lenteli vauhdissa. Bobilla oli siis tosi hauskaa :) tehtiin niiinkun 2x2 kierrosta 

Sit sai tehä itsenäisesti kaikkia esteitä kun Anneli auttoi pussin kanssa. Tein Bobsun kanssa kontakteja, ne on kyllä hienot, 2on2off toimii tosi hyvin. Ja se rakastaa Aata! Pussin kanssa meillä ei ollu mitään ongelmaa. Kuvittelin että sitä vähän jänskättäis mutta eikö mitä, sehän meni sinne ihan itte. Vauhti ei kyllä ollut päätä huimaava, kun kangas hankas ikävästi selkää ja koko koira sai varmaan sähköiskuja siellä .. :D Ja pussin suu oli seinään päin niin jos ois tullut kovempaa niin ois törmänny seinään.

SItten oliki 10 minuuttia itsenäistä treeni aikaa, tein Bobin kanssa vähän kaikkea: Keppejä, se on niin vaikeeta kun Bobi ois niin kovaa menossa sinne ja sitten pitäs mennä vähän rauhallisemmin kun tuolla on se käsiohjaustekniikka, mutta eiköhän se ala siitä sujumaan. Puomia ja Aata, molemmat hyviä, jätin välillä alastulolle namipalkan ja harjottelin sitten että Bobi odottaa kontaktilla ja mä liikun, hieno oli. Pussiin Bobi jäi raukka jumiin ja sitten se ei enää ollutkaan niin kiva juttu, Anneli auttoi ja piti bobista kiinni ja kyllä se sitten tuli. Ekalla kohotin vähän kanngasta, tokalla ilman sitä apua, ja meni hyvin. Eiköhän se enskerraks ole unohtanu koko jutun.

Kivaa oli taas, huomenna hallitokotreenit :)

Tehtiin vielä rengasta kun muilla oli siinä vähän ongelmia, mut Bobilla ei.. Tehtiin joku neljä kertaa ja kaikki meni hyvin.