Tänään siis alkoi agin jatkokurssi kouluttajana Anneli Kuntsi-Laaksonen. Oli tosi kivaa, rentoa porukkaa eikä kukaan rähissyt kellekkään ja kiva kun oli sisällä. :)

Tehtiin ekana yks pieni ratapätkä jossa pääpaino oli valssissa. Me oltiin vikana vuorossa ja Bobi olikin jo ihan täpinöissään, hyvä kun nahoissa pysyi. Oli siis kolme hyppyä, joista kolmas oli enemmän oikealla ja siitä sitten vasemmalla olevalle putkelle valssi. Huusin viimesen hyppy-käskyn vähän liian myöhään joten tuli hypystä ohi. uudestaan mentiin ja nyt sanoin ajoissa ja teki oikein ja meni kovaa. Tehtiin vielä kolmas kerta ja samalla tavalla oikein meni, ja aika kovaakin. ;)

Seuraavaksi oli vuorossa kepit. Jännä juttu kun ollaan harjoteltu näitä nyt kolmella tavalla: verkoilla, 2by2 tekniikalla, ja täällä harjoteltiin ihan käsiohjauksella. Bobi oli ensin vähän että häh ja meni aina kyllä sisään oikeasta mutta sitten kun piti olla tarpeeksi nopea käden kanssa niin ei se oikein mennyt. kolmas kerta toden sanoo ja meni oikein! Jätettiin siihen.

Sitten oli Aan vuoro ja tarkoituksena oli että kontakteista EI mennä yli. Ja eihän sitä mentykkään. Bobi oli kyllä ihan hirmu taitava, on siitä meidän porrasharjottelusta ollut jotain hyötyä kun pysähtyi loistavasti 2on2off asentoon seis käskystä. Tokalla kerralla varasti ja meni sitten koko esteen ihan ilman lupia ja väärin. Kerroin sille sitten selvästi että esteille ei varastella ja kolmas kerta menikin sitten taas yhtä mallikkaasti kun ekakin. Saatiin Anneliltakin kehuja. ;)

Viimesenä piti vielä näyttää Annelille kepit, ja vaikka me äsken saatiin ne oikein niin onhan se uus ohjaustapa aina uusi, joten taas kolmannella ja neljännellä kerralla saatiin vasta oikein.

Ens kerta jää välistä nly:n takia. Paitsi mietin kyllä just että kun arvostelu alkaa siellä jo klo 9 ja treeni olisi vasta klo 16 niin kai siinä ehtisi... Mutta hinta on otettu jo pois niin ei sitä varmaan enää voi sanoa että eiku me tullaankin. Kivaa silti oli ja Bobsullakin oli hauskaa. ;)