Aamupäivällä tehtiin taas tunnaria, otin eka kaks väärää kapulaa ja laitoin oman niiden keskelle, toi oikein. Tehtiin pari kertaa että vaihtelin oman paikkaa. Lisäsin kolmannen väärän ja hyi hyi, maistoi väärää mutta ärähdin ja käskin uudestaan etsimään, sitten toi oikean. Lisäsin vielä yhden kapulan, ja vaihtelin taas oman paikkaa. Oli n. 10-15cm toisistaan. Joka kerta malttoi tosi nätisti haistella eikä yhtään maistellut enää vääriä, saati sitten koittanut ilmaista niitä kuten jäljellä. ;) Hyvä Bee! Eli tehtiin yhteensä joku 8 kertaa ja 7/8 oli oikein, jos se väärän maistaminen lasketaan virheeksi. :) Tämähän näyttää jo aika hyvältä, lisäillään kapuloita vähitellen, eiköhän tämä tästä!? :)

Aamulenkillä tehtiin muuten kaukoja, jotka sujui ei-niin-hyvin. m-s vaihto takkusi taas, ja oli tosi hidasta. Tehtiin niitä sitten kotona lisää, sujui jo paremmin, kun palkkailin usein. Lopussa oli vähän hämmästynyt kun jätin istumaan ja siitä sitten m-s vaihto joka menikin sitten hyvin, näpäkämpi olisi saanut olla mutta teknisesti oikein.

Tänään ollaan tehty myös temppuja. Bobsunen sai tehdä oravaa, gimme fivea, vilkutusta, kuolemista, kierimistä, haukkumista, jalkojen väliin tuloa ja siitä maahan, siksakkia ohjaajan  jaloissa kävellessä sekä muistuteltiin mieliin myös sormia, eli koskettaa kuonolla pyydettyä sormea, oli hyvin muistissa. Uusin tempuista on orava, joka menee jo aika hyvin, liukas parketti oli tosin hankala alusta, ei meinannut pysyä pystyssä. En vaatinut siksi kauheasti, välillä meinasi nousta takajaloille mutta naksuttelin sitten hyvistä. Harjoteltiin myös eteisessä valojen sytyttämistä/sammuttamista, ensin saatiin pari onnistunutta niin että käskin vain hyppäämään ja koskemaan katkaisijaa, saatiin joku 2 onnistunutta. SItten laitoin mustan paperinpalan "kosketusalustaksi" ja sillein saatiin jo enemmän onnistuneita. Meidän katkaisijat on vaan aika jäykkiä kaikkiala muualla paitsi kylppärissä ja keittiössä, siis varmaan koiralle painettavaksi. Mutta kyllähän senkin saisi opetettua tietenkin jos olis siihen tarpeeksi motivaatiota. Saattaisi kyllä alkaa itsekseen sytyttelemään ja sammuttelemaan sitten namien toivossa... :D

Me päästiin muuten 10.1. alkavaan agin jatkoryhmään joka on Konalassa koirakoulu Kompassissa, tosi kiva päästä taas jatkamaan agia kun Bobi tykkäs siitä niin paljon! :)