Oltiin Tiian, Emmin, Reean ja Henriikan kanssa tokoilemassa Vermon parkkiksella. Oli jotenkin hirveän kylmä vaikka oli vaan -8 astetta pakkasta. Bobi sai onneksi olla Reean autossa Nopan kanssa, kiitos! ;)

Halusin vähän kisamaista treeniä, katsoa miten kestää nykyään palkattomuutta, otin kolme liikettä putkeen, jaksoi tosi hyvin! Alotettiin ihan vapaana seurauksella, sitten liik. maahanmeno ja vikaks luoksari, ihan ALO malliin.

Seuraus oli aika huonoa, olin ottanut suoraan autosta ja olis pitänyt ottaa alkuun enemmän kontaktia, ei ollut oikeassa vireessä ollenkaan. Jouduin pysähtelemään, käskemään uudestaan ja vaikka mitä. Ihan pari ok kohtaa tuli. Juoksu olis ollut muuten hyvää mutta kontakti ei oikein pysynyt, lumessa oli joki kiintoisa haju ja se oli niiiin hyvän makusta että ois varmaan voinut syödä koko kentällisen sitä! Täytyy myös treenata tempon vaihteluja, etenkin juoksusta takasin normaaliin käyntiin.

Liikkeestä maahanmeno olisi voinut olla nopeampi, mutta seuraus hyvää! Ennakoi ihan sekunnin murto-osan, joten käskin uudestaan maahan ja tein kävelyt ja vapautin maasta.

Luoksetulo oli HIENO! oikeesti siis ihan sika hieno! Tuli kovaa, (voi miten mä muistan millanen vanhan papparaisen sunnuntai lenkki-vauhti se oli ennen) vähän tietty varoi kun oli liukasta mutta siis hyvä vauhti olosuhteisiin nähden, hyvä eteen tulo ja ah mikä näpsäkkä sivulletulo. Sai siitä heti riehua patukalla ja annoin vielä repulla kourallisen nameja.

tauko, kateltiin muitten suorituksia ja toimitttiin liikkureina ja häiriönä ja muuta.

Pyysin vielä Henkkaa olemaan meille häiriönä eli seurautin bobia ihan suoraan vaan ja Henkka huuteli sieltä vaikka mitä ja tarkotus oli siis että koira ei välitä, naksuttelin kun piti kontaktia, pari kertaa hapuili, mut pääosin hyvä.

Henkka käskytti meille myös liikkeestä seisomisen ja liikkeestä istumisen.  Halusin ne peräkkäin kun on välillä sekoittanut. Mutta tänään ei mitään ongelmaa! oikein oli hyviä molemmat ja seurauskin kelpoa. :)

Kivat treenit oli ja kiva oli saada käskytettynä noita liikkeitä sekä olla tietty avuksi muille ;)!