Oltiin eilen tutulla bc-porukalla tokoilemassa Tiltun Koirakoulun tiloissa, oli kiva kun pystyi olemaan ihan sukkasiltaan ja sisävaatteissa, mullakin oli kyllä ihan liian kuuma vaikka oli vaan t-paita treeniliivin alla.. :D Ja Bobikin läähätti kokoajan, ja oli muutenkin vähän ihmeissään kun ei koskaan ennen olla sisällä treenattu.

Paikallamakuut: EVL-koirat teki lyhyen istumisen niin harjottelin siinä rivin jatkeena Bobin kanssa lyhyitä istumispätkiä. Kyllä mä melkeinpä luottaisinkin siihen että se pysyis istumassa pidemmänkin aikaa, mutta treenataan nyt varmanpäälle. ;) Paikallamakuun tein näkösuojassa, (käytiin shoppailemassa viereisessä "puodissa" sillä aikaa) kun en jaksa enää sitä alo-luokan paikkamakuuta, se on jo Bobille niin varma ja helppo. Pysyi siis rauhallisesti.

Hyppy: Hitsit, tää oli unohtunut melkeen kokonaan! En ollut kyllä ihan varma jos stressasi toisella puolella olevasta Ruutista, ei muutenkaan koko treenin aikana uskaltanut raukka edes seurata Ruutin ollessa lähellä. Laitoin sitten namikupin toiselle puolelle, ja lopulta se menikin ihan vanhaan malliin. Heittelin lelua palkaksi toiselle puolelle, toi aina kuten hyppynoudossa. :D

Kontakti ja seuraus: Kontaktia tehtiin kentän reunassa, haki ihan hyvin kokoajan. Seuraukseen en ollut ihan tyytyväinen, käännökset kyllä oli, mutta pään olisin halunnut ylemmäs. Pitää varmaan vähän treenata tätä naksulla ja namilla. Yleensä on kyllä pitänyt, että jospa se oli vaan väsynyt tai kuumissaan..

Jääviä: Kaikki oli meni taas hyvin, istumista en tosin tainnut tehdä. Teen ohikävelyt koska niissä on edes pikkusen enemmän haastetta kun niissä ALOn jäävissä. Maahanmenossa täytyy nyt vahvistella sitä siellä maassa pysymistä kun on pari kertaa ennakoinut sen.

Näyttelyjuoksua: Tehtiin Ruutin kanssa, ja yllättävän hyvin meni! Bobi ei nostellut häntää melkein ollenkaan, ja ravas mun mielestä tosi hyvin. Jerrykin tuli mukaan eikä se haitannut menoa sekään. Mentiin ympyrässä ja tein sitten vielä edestakaisin juoksut. Hyvä oli. Juoksin vielä Ruutinkin kanssa kun kokeiltiin että jos se ei mun kanssa nostaisi häntää mutta ei siitä kyllä apua hirveästi ollut. :D Seisotin vielä Bobin siinä peilin edessä, oli ihan hieno.

Bobi sai tehdä myös jotain temppuja. Tunnaria en uskaltanut vielä tehdä vaikka se nykyään onnistuukin jo kaikilla kapuloilla, ei maistele vääriä enää ollenkaan.

Huomenna Bobilla pesupäivä ja pitää kans harjata kokonaan ja siistiä hapsuttavat tassukarvat. :) Sunnuntaina joskus siinä viiden aikaan herätys ja kuudelta pitää lähteä ajamaan kun ´Bortsut alkaa jo 09.00! Sitten nähdään mitä tuomari tykkää Bobsusta. ;)