Bobi sai joululahjaksi tunnarikapuloita, joten eilen otettiin sitten ensikosketus tunnarin ihmeelliseen maailmaan... ;) Piilotin kerran oman ja sitten laitoin vieraat omaan kasaansa ja oman noin 30cm päähän. Sehän meni hienosti, toi suoraan oman. Laitoin oman nyt vähän lähemmäs kasaa, ehkä vähän liiankin lähelle, n. 5cm päähän. Maistoi yhtä vierasta, mutta toi sitten oman. Otin sitten muut vieraat pois, jätin vain yhden ja laitoin oman sekä sen vieraan n. 50cm päähän toisistaan. Otti oikean. Vaihtelin paikkoja, ja taisi kai pari kertaa maistaa sitä vierasta. Höh, jotain taisi siis mennä pieleen..?   Saatiin sitten onnistuneita loppuun ja pääsin palkkailemaan hyvistä suorituksista.

Tänään otettiin uusiksi: Piilotin oman nyt vähän useamman kerran kun ajattelin että jos ei yhdistä sitä vielä siihen haistelemiseen ja etsimiseen.  Otin sitten taas sen yhden väärän  oman lisäksi. Onnistui joka kerta joten otin toisen väärän mukaan ja oman paikka vaihteli. Toi joka kerta oikein! :) Sitten "viimeinen" vaikeusaste tälle päivälle oli oma kapula kahden väärän keskellä. Tein rauhoittelut ja annoin käskyn mennä, murahdin vielä hiljaa kun oli päässyt kapuloille, haisteli ekaa väärää, siirtyi johdonmukaisesti siitä eteenpäin olevaan omaan, ei häseltänyt yhtään ja sieltähän se oma tuli! Jee! Sai palkaksi kaikki loput namit ja hirrrrmuset kehut!

Nyt siis pari ongelmaa joissa ovat neuvot kalliit! Maistelee välillä omia, eli pitääkö lisätä vääriä vähitellen miten tänään tein vai onko joku parempi tapa? Toinen ongelma, yrittää välillä ilmaista oman kapulan kuten pk-jäljellä, eli menee maahan. Tämän tosin olen saanut jo opetettua miltei pois, ja oppikin nopsaan kun alussa muistutin vaan että tuo ja tänään ei enää tarvinnut apuja. Tosin, kärsiiköhän keppien ilmaisu jäljellä..?