Bobsun tunnari on nyt tosi hyvällä mallilla. Ollaan treenattu sitä joka päivä, ja vähitellen olen lisännyt niitä vääriä kapuloita, ja nyt on enää yks tai kaks jäljellä. Ollaan nyt tehty rivissä niitä ja tänään laitoin ympyrän muotoon, mutta eipä se tuottanut mitään ongelmaa! Ihana nähdä kun edistystä tapahtuu ja Bobi tykkääkin siitä aika paljon. Enää ei ole maistellut vääriä, tai yrittänyt mennä maahan. Tein tänään myös sen ohjaajan kääntymisen, muttta katteli vaan vähän että "aha" ja käskyn saatua lähti heti kapuloille. Nuuskii tosi järjestelmällisesti ja rauhallisesti, tosin ollaan tehty aika lyhyellä matkalla, joku 5m, eli seuraavaksi lisätään sitten matkaa. Toivottavasti muistaa siinäkin ottaa iisisti. Alussa aina hihkasin myös jes, kun osui oikean kohdalle, nyt olen jättänyt senkin pois eikä epäröi ollenkaan.

Kaukoja ollaan myös hinkattu lenkeillä. Se m-s vaihto takkuaa vieläkin! ärsyttävää! Tänään sain vahvisteltua aika hyvin, ja leikin lomassa käsken myös välillä ja siinähän se tekee oikein. muut vaihdot ovat ok.

Treenattiin myös luoksetulon stoppia, vieläkin käsiavulla, menee ihan hyvin. Olen ottanut aika lyhyellä matkalla ettei vauhti kiihdy vielä liian kovaksi. Vaan en oikein tiedä miten tästä edetä? Kai se täytyy vahvistella sitä stoppia nyt noin (?) ja sitten häivyttää käsiapu pois ja pidentää sitten matkaa. Kertokaa vinkkejä! :)

Saatiin Katilta lainaksi agiputki, ja ollaan sitä tehty sisällä. Bobi menee sitä innoissaan. Varmaan lempieste! 2on2off asentoa ollaan tehty portaissa, alkaa nyt hahmottaa tosi hyvin ja tarjoaa sitä heti kun sanon vaan seis. Tosi hyvä opettaa kun yrittää aina niin kovasti ja tarjoaa erilaisia juttuja aina aluksi ja siitä pystyy sitten naksulla vahvistamaan oikeeta. :) Huomenna agin jatkokurssille, jee! :)