Illemmalla oltiin taas agitreeneissä. Tänään teemana oli irtoaminen. oli kaks hyppyä ja suora putki, ja aluksi tehtiin vaan hypyillä eteenmenoa. Eka seisottiin hyppyjen välissä eli vedettiin ja työnnettiin koira, ja kun se sujui, niin ekan hypyn vierestä ohjaamalla. Bobi teki siinä väärin, tai siis mä varmaan ohjasin huonosti mutta suomeksi sanottuna siis pieleen meni. Annoin Annelille  toiseen päähän palkan ja sitten menikin jo paremmin ja pystyin ohjaamaan ihan ekan esteen takaakin. Sitten tehtiin suoraputki+ hyppy+hyppy, eli siis irtoamista edelleen. Tämä meni hyvin heti ekalla kerralla. Jätin koiran putken suulle ja kutsuin putken pään kohdalta ja siitä Bobi irtosikin jo tosi hyvin. Pari kertaa tiputti viimesen riman koska se oli korkeampi kun eka eikä varmaan tajunnut sitä, mutta kun nostettiin ekakin ylemmäs niin sitten sujui sekin.

Sitten tehtiin Aa + hyppy ja toisin päin hyppy + Aa. Teemana jälleen tarkat kontaktit. Bobi on aina handlannut ne tosi hyvin, niin tälläkin kertaa. kun tehtiin a+ hyppy, niin meni silti hyvin vaikka tiesi että kohta hypätään ja malttoi koskea oikein mallikkaasti. Hyvä Bee!<3

Sitten oli vapaata aikaa tehdä itsenäisiä juttuja, tein Bobin kanssa puomia, keppejä ja Bobin ihan ykkössuosikkia Aata, yhdistettynä putkeen ja hyppyyn. Puomissa oli joku vika, sen alkupää keikkui tosi ikävästi ja Bobi vähän pelkäs sitä ja meinas alussa aina hypätä pois, niin pidin pannasta ja sain sitten hyvin tulemaan. Koski kuitenkin aina hyvin. Keppejä 12 kepillä, varmistuu kokoajan, mutta vauhtia ei vielä tietenkään ole koska en itse pystyisi ohjaamaan kädellä niin nopeasti, mutta enemmän Bobi on kyllä nyt tajunnut nuo. Henkilökohtaisesti itse enemmän pidän kyllä siitä verkoilla harjottelemisesta, mutta kai tuokin toimii. Ja sitten vielä se A + suora putki + hyppy. Meni hyvin, kokeilin aalta putkelle eri menetelmiä, valssi toimi parhaiten koska siinä itsekin pysyin mukana.

Yleisesti tunti oli taas oikein mukava, vaan Bobilla oli kokoajan hirvee meno, ei malttanut yhtään odottaa omaa vuoroaan, vaan vinku ja kilju täyttä kurkkua. Tottakai mä siihen puutuin, ja hiljeni aina vähäksi aikaa. Toiseksi oli myös hirveen kiinnostunut odotusajoilla muista koirista, se oli siinä mulla vapaana ja odotteli mun vieressä rahassa makuulla kunnes yhtäkkiä päätti lähteä nuuskuttelemaan paikkoja. Erityisen kiinnostunut oli yhdestä uudesta sheltti UROKSESTA! Siis samalla tavalla kiinnostunut kun jostain uudesta koirasta tahansa. Muitten antaa kyllä olla mutta tässä on jotain kummallista, ja samanlainen on kyllä lapinkoira Lucakin, sekin jotenkin tykkää siitä kauheen paljon, mikäköhän siinäkin sitten on niin mielenkiinosta...? Bobi yritti pariinkin otteeseen lähteä sen luo ja kun siitä mun vierestäkin lähti niin suutuin sille kyllä ja laitoin sen remmiin ja otin sen ihan siihen mun viereen. Tais mennä sitten perille kun ei sen jälkeen enää yrittänyt lähteä.

Vikaksi kun tunti oli jo loppunut Anneli päästi oman Huuma-pentunsa tutustumaan kaikkiin. Ja varsin ihana 11-viikkonen tervupentu olikin! Ens viikon treenit jää meiltä välistä mun New Yorkin matkan takia. Ehkäpä Bobi sitä seuraavalla kerralla pysyy paremmin nahoissaan. ;)