Eilen oli helmikuun ekat hallitreenit taasen. Tällä kertaa meitä oli vaan 3 koirallista + Mira kattomassa ja käskyttämässä. :)

Bobi teki Ruutin kanssa paikallaoloja. Bobista oli ensin ihan kauheeta tulla edes kolmen metrin säteelle Ruutista kun pelotti niin paljon eikä Ruuti edes murissut.. Menin sitten vähän kauemmas ettei paineistu turhaan. Harjoteltiin eka vähän p.istumista josta ihan lyhyitä pätkiä. Pisin oli ehkä vajaa minuutin. Olin välillä selkä koiraan päin, välillä kiersin tolpan taakse. Ja tiuhaan palkkasin. Varsinaisia paikalla makuita ei otettu, mutta treenasin maassa pysymistä kun ennakoi nyt istumaannousun. Aina kun yritti nousta torut, takasin maahan, pari askelta, takasin sivulle ja siitä suoraan palkka. Otin myös että käskin vaan sivulle maahan ja kaivelin taskusta nameja yms. Alussa hämääntyi ja nousi, lopussa meni ihan hyvin.

Sitte tehtiin seurausta. Lähinnä parin askeleen motivaatioharkkoja. Oli kivasti intoa ja kontakti oli kyllä tosi hyvä. Vähän putos kun Jerry tuli paikalle mutta palautti kyllä. Nyt oli muutenkin kestävämpi kontakti eli jaksaa pitää pidempään kun ennen nosti aina katseen ja kun sai palkan niin käänsi heti pois, mutta nyt oli hieno.

Kaukot oli seuraavana ohjelmassa. Laitoin Bobin kylki peiliin päin ja siitä pystyi hyvin kattomaan siirteleekö takajalkoja. Ihanasti teki kerran väärin i-s, tai no ei väärin mutta liikutti takajalkaa, niin pääsin kieltämään sen ja vahvistamaan oikeeta. :) Tehtiin myös m-s, kun i-s sujuu jo hyvin. Bee oli ihan taitava, seuraavaks vaan pidennetään matkaa ja otetaan pidempiä sarjoja.

Sitten noutoa. Tää olikin aika hauska juttu. :D Päätin kokeilla laipallista noutokapulaa eli siis ohjatun noudon kapulaa. Bobista se oli ihan outo juttu. Heitin sen hetsaten samalla ja päästin kapulalle, juoksi innoissaan mutta kun huomasi että tää ei ookkaan se normaali, alko lääppimään sitä tassulla, irvistelemään sille (niinkun tekee sillon kun leikkii esim jonkun kävyn kanssa) hyppimään sitä kohti. Mutta suuhun ei ottanut. Kokeilin pari kertaa mutta kun siitä ei tullut mitään niin vaihdoin normaaliin, tosin painavampaan. En tiiä paljon toi mun oma on, mutta kaapista löysin painavamman ja kokeilin sitä jos se auttaisi meidän löysään pito-ongelmaan. Ja kyllähän se vähän auttoi. Eka oli vähän sillein että ei-kiitos, mutta kun innostin lisää niin kyllä toi. Tehtiin maasta nostoja ja sitten vauhtina. Ei pyöritellyt luovutuksissa.

Otin vielä meidän omalla tunnarikapulalla pari noutoa. Olishan tuolla ollut niitäkin, mutta en uskaltanut vielä kokeilla. Ehkä ens kerralla (?). Pyysin nimittäin pari päivää sitten kaveria laittamaan niitä kapuloita ja viemään sen oman. Tein ohaajan kääntymiset ja kaikki. Joka kerta toi oman ja haisteli hienosti ja rauhassa. Eli idea on nyt tajuttu näköjään kunnolla, hyvä niin. :)

-------------------------

Bobin lääkekuuriin vielä sen verran, että nyt on antibiootti kuuri ohi. Bobi on ollut täysin normaali nyt melkeen tän koko kuurin ajan, ekana päivänä oli vaan väsynyt. Onneksi ei ollut mitään ihmeellisempää. Bobi syö vielä niitä kuuria lieventäviä pikku pillereitä, mutta ell sanoi että niitä voi syödä pidempäänkin jos ei tunnu että menee ohi.