Hyrr, on ollut taas niin pirun kylmä viima ja tuisku ulkona että ollaan tokoiltu lähinnä sisällä, jokaisella lenkillä on kyllä saanut tehdä jotakin pientä treeniä. Mullakin ollut tällä viikolla kokeita niin ei hirveästi olla ehditty tekemään. Tässä koostetta treeneistä:

Seuraus: Ihan hyvää, nyt tehty enemmän käännöksiä ja tuntuu toimivan paremmin, paikkaa ollaan hiottu välillä namin ja naksun kanssa.

Kaukot: Nää on alkanut pelittää jo tosi hyvin, harvoin enää siirtelee takajalkoja.

Tunnari: Pelkäsin jo yks päivä että nyt tää liike hajoo käsiin kun oli ihan outo, lähti kapulan kanssa huitelemaan jonnekkin ihan muualle, ja toi vasta toisella käskyllä. Ei oikein jaksanut keskittyäkkään, tai haistella. Sen jälkeen kyllä ei ole taas ollut mitään ongelmaa, olen tehnyt parina päivänä ja täysin virheettömiä hienoja suorituksia tullut.

Nouto: Ei kauheasti olla tehty, mutta ihan hyvä on, tajuaa jo itse jos ottaa vinon otteen.

Jäävät: Vahvisteltu ollaan seisomisia, kun ne jotenkin päässeet unohtumaan. Ollaan tehty AVOna, kun siinä aattelin olevan ees vähän enemmän haastetta, mutta ei, hyvin sujuu.

Mä lähden tästä pian lentokentälle kun lähtö New Yorkiin, Bobi jää iskän kanssa kotiin viikoksi. Eli taukoa tulee treenaamiseen, mutta se voi tehdä ihan hyvääkin. Agitreenit jatkuu kans heti kun tullaan kotiin. :)