Olisko ollu toissa päivänä kun otettiin pientä ylläpitävää treeniä lähi parkkiksella. Pikkunen motivaation puute lähteä kävellen ympäri olaria ettimään jotain sopivaa kenttää treenata kun kaikki on joko jäädytettyjä tai auraamattomia. No mutta, tehtiin seurausta, jotain jääviä ja ruutua. Seuraus oli ihan ok. Aluksi tehtiin lyhyttä ja motivoivaa ja sitten vähän pitempää ja jokunen käännös. Muistutin jos kontakti tippui. Vaikkakin vaan pari kertaa joutui onneksi muistuttamaan. Jääviä maahanmenoja ja seisomisia. Maahanmenoissa teemana se loppuosa, eli siellä maassa pysytään, niin kauan kunnes käsky kuuluu eikä mitään ennakoimisia. Palkkasin joka kerta suoraan vaan, olin ensin hetken sivulla ja siitä palkka. Hyvin meni. Seisomisessa teemana ohikävelyt, joissa oli ollut joskus jotain ongelmaa, vaan eipä ollut enää. Ruutua vikana, tein nyt eka näyttönä, jäi vähän häseltämään siihen johonkin rajamaille niin kutsuin pois ja otettiin uusiksi, nyt oli hyvä, kävelin ruutuun palkkaamaan. Sitten lähetyksenä, vajaa vauhti kertoi varmaan epävarmuudesta, mutta meni sinne ja heitin suoraan narupallon sinne. Seuraava kerta oli jo varmempi. Vika tehtiin lelu ruudussa, ja tietenkin se meni sinne. Ja se oli siinä.

Tänään oltiin sitten taas agitreeneissä. Tehtiin eka sellasta ohjausharjotusta jossa oli kolme hyppyä neliön muodossa, mutta siis yksi sivu oli auki jossa oli sitten u-putki. Koira jätettiin putkea vastapäätä olevan hypyn taakse ja kutsuttiin, ohjattiin oikealla olevalle hypylle sisäkautta, siitä putkeen ja kolmannen hypyn kierto ja hyppy. Bobi oli alussa ihan pöljä, lähti huitelemaan jonnekin sinne putken taakse. Toka kerta oli täydellinen. Kuunteli hyvin ohjausta ja loikissa oli kivasti ilmavaraa. ;)

Sitten sai harjotella itsenäisesti sen aikaa kun Anneli kattoo jokaisen Aan ja auttaa tarpeen mukaan. Me tehtiin eka keppejä, neljällä kepillä. Ohjasin Bobia kerran kädellä, ja heti sen jälkeen se osas mennä ne ihan itte. Sit tehtiin yhden hypyn kanssa Annelin suosittelemaan kasiharjotusta, eli koira kiertää aina siivekkeen ja hyppää mua kohti, ja taas kiertää ja hyppy muhun päin. Bobi hyppeli aluksi siivekkeidenkin yli :D Autoin sitten pari kertaa vähän isommalla vartaloavulla, ja meni ihan kivasti. Tajus koko ajan enemmän loppua kohden, mun piti vaan tarkkaan miettiä kaikki käsiohjaukset. :)

Sitten Aata, eka kontakti loistava, tokalla koski kyllä mutta ei tehnyt sitä mitä vaaditaan eli 2on2offia, näin kävi myös kolmannella kerralla. Neljännellä jätin namin alastulolle, viidennellä oli hieno, saatiin taas kehuja :)

Vika treeni oli kolme hyppyä samalla viivalla  eli: -   -   -  Vasemmalta ekan hypyn edessä oli myös hyppy. Eka tehtiin niin että se alkuhyppy ja toi vasemmalta eka, sitten välistä sisään ja toka, välistä sisään ja kolmas. Bobi lähti ekalla kiertämään tota vasemmalta ekaa, tokalla kerralla muuten hyvin mutta hidasti jotenkin vikaan hyppyyn ja jouduin sanomaan uudestaan, eli siitä ois tullu kielto. Kolmannella kerralla oli hieno, ei virheitä. Seuraavaksi sama juttu mutta vasemmalta eka hyppy kierretiin takaa ja hyppy, välistä taas tokalle kierto ja hyppy, ja taas kolmannelle kierto ja hyppy. Tässä pelkäsi toisella puolella olevaa Lucaa, mut heti kun luca meni pois niin teki 2 kertaa  peräkkäin virheettömän suorituksen.

Oli taas kivaa, ensiviikon treenejä odotellessa. ;)