Vähän yksipuolisiksi on nää treenit menny nyt talvella, kun tokoa vaan tehdään, vaikka mikäs siinä treenatessa kun kivaa on. Onneks sentään on agitreenit viikottain tuomassa vähän vauhdikkaampaa vaihtelua. Eilen oltiin siis tokoilemassa iltapäivällä.

Seuraus: "On tärkeää suunnitella treenit tarkkaan ja tietää mitä treenaa ja mihin pyrkii" Niinkö? No entäs jos suunnittelee mutta suunnitteleekin väärin! Eli mietin että otan tänään taas motivaatio treeniä ja vähän kontaktitreeniä. No Bobi ei kyllä ollut todellakaan motivoitunut. Tai oli ehkä, mutta ainakin seuraamisen paikka oli ihan väärä, häntä ei heilunut niinkun yleensä, ja oli muutenkin ihan yäk yäk yäk. Pysähdyimpä hetkeksi pohtimaan ja siinä hetken mietittyä päätin kokeilla vielä kerran. Tein kokonaisen kaavion; käännöksiä, stoppeja, juoksupätkää. Oli semmonen keskipitkä kaavio. Ja siinä se ihme sitten olikin, Bobi seurasi tosi nätisti, tosi innokkaana ja keskittyväisenä hyvässä paikassa ja täydellisessä kontaktissa koko matkan; kaikki käännökset, kaikki stopit. Siinä sitten puhkesin riemun kiljaisuihin ja Bobikin oli tosi innoissaan omasta onnistumisestaan ja ainakin tajusi että teki oikein, ja sen jälkeen tajusin, että olin tainnut tehdä seurauksesta siltikin liian tylsää. Kukapa jaksaisi seurata aina suoraa pätkää tai yhen käännöksen per kerta. Ei kukaan. Noniin, nyt siis tiedän, mitä tehdä ensikerralla paljon paremmin. ;) Rakastan näitä ahaa-elämyksiä!

puunouto: Heittelin kapulaa kun lelua, toi innokkaana. Sitten vielä hetsasin Ja päästin kapulalle ja otin myös siihen samaan luovutuksen, oli hieno. Tein vielä yhden luovutus treenin missä jätin Been istumaan ja kävelin itse jonkun 10m päähän ja kapula siihen väliin. Oli hyvä, eikä pyöritellyt.

Ruutu: matkaa joku 15-18m. Eka näyttönä. Oli tosi hyvä, kävelin lelun kanssa palkkaamaan ruutuun ja leikittiin siellä. Sitten pelkkänä lähetyksenä, meni vasempaan reunaan ja kun käskin korjaamaan alkoi tarjoilemaan merkkiä. Hohhoijjaa.. Ohjasin vielä käsimerkeillä ja kun oli oikein, kävin palkkaamassa pelkällä namilla. Otettiin uusi lähetys, nyt paljon parempi ja suoraan oikea paikka, lelu lensi palkaksi. Vika kerta oli ihan läheltä vaan paikan treenausta, osui hyvin.

Kaukot: Tehtiin nämä tutut vaihdot, mitä ollaan nyt treenattu, oli hyviä. Pari kertaa pikku possunen jätti nousematta ekalla käskyllä, mutta pysyi paikallaan erittäin hyvin.

Tänään kun käytiin ostamassa lisää ruokaa Bobille niin ostin myös 10kpl lisää tunnarikapuloita. Aamupäivällä treenattiin sisällä seuruun sivuaskeleita, joita treenattu joskus ihan pentuna viimeksi. Oli aikas hyviä treenimäärään verrattuna, etenkin oikealle mennessä.